Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Helena Rubinstein (https://www.forumaski.com/biyografiler/111234-helena-rubinstein.html)

Kadın 25.05.2014 15:48

Helena Rubinstein
 
Helena Rubinstein
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Bütün bildiğim, güzelliktir. Heyecan veren, baştan çıkaran, büyüleyen ve zamanın izlerini yok eden bir güzellik...Yaratmak cesaret ister, şimdiye kadar gerçekleşen herşeyden daha da üstün olmalıdır.”


Helena Rubinstein ürünleri, öncü, lider ve güzelliğe tutkun bir kadın tarafından yaratıldı. 25 Aralık 1882 yılında Polonya’da dünyaya gelen Helena Rubinstein başarılı tüccar bir ailenin kızıydı. Tıp eğitimini tamamladıktan sonra 20.yy başlarında Avustralya’ya yerleşti ve başarı hikayesi böyle başladı.

1902’de Dünya’nın ilk güzellik enstitüsünü açtı ve büyük bir başarı elde eden kendisine ait ilk kremi yarattı. Diğer cilt bilim dallarının kanıtlanmış başarılarını kozmetiğe taşımayı başardı. Makyajda moda yaratan marka oldu. Yaşadığı yıllarda güzellik imparatoriçesi olarak anıldı.
Öncü, cesur, uzak görüşlü bir marka...

Helena Rubinstein kozmotolojinin bir bilim dalı olması için mücadele etti. Somut, inandırıcı, görünür sonuçlar elde edilen bir bilim olmalıydı bu.
Helena Rubinstein 1953’te kurulmasına ön ayak olduğu bir Vakıf, 21.yy başında UNESCO’nun desteği ile gerçekleşen Helena Rubinstein Dünya Bilim Kadınları Ödülü’nün temelini oluşturdu.

100 yıldır, farmakoloji, biyoloji, dermatoloji, botanik ve bütün ileri teknolojilerin katma değerleri ile zenginleşen güzellik üzerine yapılan araştırmalar sayesinde Helena Rubinstein ürünleri kadınlara sürekli yenilikler sunmaya devam ediyor.

İlk yorgunluğa karşı, enerji ve canlılık veren saf C Vitamini içeren bakım kremleri...
İlk Pro-Fosfor bazlı kremler...
İlk %100 taze saf Retinol içeren bakımlar...
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 08:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.