Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Pis Yedili Ceyhun Kimdir - Ümit Kantarcılar Kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/116649-pis-yedili-ceyhun-kimdir-umit-kantarcilar-kimdir.html)

Perii 24.06.2014 23:38

Pis Yedili Ceyhun Kimdir - Ümit Kantarcılar Kimdir
 
Pis Yedili Ceyhun Kimdir - Ümit ibrahim Kantarcılar Kimdir
Pis Yedili Ceyhun Kimdir, Pis Yedili Ceyhun Kaç Yaşında, Ümit İbrahim Kantarcılar Kimdir, Ümit İbrahim Kantarcılar Biyografisi, Ümit İbrahim Kantarcılar Hakkında, Ümit İbrahim Kantarcılar Kaç Yaşında, Ümit İbrahim Kantarcılar Boyu Kaç, Anneler ve Kızları Yarışmasını Sunan Kimdir, Ümit Katarcılar Kimdir, Ümit Katarcılar Hakkında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ümit Kantarcılar, 1987 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu'nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuarına girdi. MGSM'de ki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı ve halen daha Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nun oyunlarında oynamaktadır.

Ümit İbrahim Kantarcılar, Turkcell’in Recep’in tavuğu isimli reklam filminden tanıdı. Sonra İki Aile dizisinde küçük bir rolle daha karşımıza çıkan Ümit İbrahim sıkı bir tiyatro eğitimi aldı ve bir çok tiyatroda da oynadı. Ünlü tiyatro eğitim merkezlerinde oyunculuğunu geliştirdi. Müjdat Gezen tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu tiyatrosu gibi.
Ve son dizisi Çakıl Taşları’nda Ekrem rolüyle bütün dikkatleri üstüne çeken Ümit İbrahim bir anda birçok genç kızın sevgilisi oluverdi. Ve şimdi de Pis Yedili dizisinde Ceyhun karakterini oynamaktadır.

007 24.06.2014 23:40

Cevap: Pis Yedili Ceyhun Kimdir - Ümit Kantarcılar Kimdir
 
Pis 7 falan hayırdır yani 007 var burda çok ayıp:p


Saat: 22:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.