Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Günahkar Dizisi Yusuf Kimdir - Seçkin Özdemir Kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/120885-gunahkar-dizisi-yusuf-kimdir-seckin-ozdemir-kimdir.html)

Perii 14.07.2014 23:46

Günahkar Dizisi Yusuf Kimdir - Seçkin Özdemir Kimdir
 
Günahkar Dizisi Yusuf Kimdir - Seçkin Özdemir Kimdir
Günahkar Dizisi Yusuf Kimdir, Günahkar Dizisi Yusuf Hayatı, Günahkar Dizisi Yusuf Kaç Yaşında, Seçkin Özdemir Kimdir, Seçkin Özdemir Biyografisi, Seçkin Özdemir Nereli, Seçkin Özdemir oynadığı Diziler
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][/url]

Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünü okudu ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi aldı.

Kariyerine, 2000 yılında Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı.

Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın sevgilisi Leo Karakterini, Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır.

YeşiL6 02.08.2014 10:58

Seçkin Özdemir Kimdir?
 
Seçkin Özdemir Kimdir?

seçkin özdemir boyu,seçkin özdemir biyografi,seçkin özdemir facebook,seçkin özdemir röportajiseçkin özdemir twitter,seçkin özdemir oynadığı diziler,seçkin özdemir hayatı,seçkin özdemir instagram,seçkin özdemir derya şensoy,seçkin özdemir damla sönmez sevgilimi,seçkin özdemir derya şensoy sevgili mi,seçkin özdemir aslen nereli,seçkin özdemir ailesi,seçkin özdemir ekşi,seçkin özdemir dizileri,seçkin özdemir sevgilisi kim,seçkin özdemir facebook,seçkin özdemir günahkar,seçkin özdemir kiminle birlikte,seçkin özdemir instagram,seçkin özdemir viki,seçkin özdemir mesut yar şakası,

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

25 Ağustos 1981 yılında İstanbul da doğan Seçkin Özdemir oyunculuk ,dj ve sunuculuk gibi işleri yapmaktadır.Başak burcu olan Seçkin Özdemir ilk orta ve lise eğitimini İstanbul da tamamladıktan sonra üniversite eğitimini almak üzere Kocaeli ne gitti. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde mezun olduktan sonra “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı.

Kocaeli de okurken 2000 yılında bölgesel yabancı müzik radyosu Red Fm de radyo programcılığına başlamıştır. “Brainstorm” isimli radyo programı Kocaeli de gayet başarılı oldu ve 2004 yılına kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un önemli kulüplerinde dj olarak da çalışmıştır. Seçkin Özdemir 2004 yılında İstanbul da “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı.2006 yılında ise Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı son olarak Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve “I’m Sorry, I Love You” adlı bir Kore dizisinden uyarlanan “Bir Aşk Hikayesi” adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.

Seçkin Özdemir Rol Aldığı Diziler:

Yaban Gülü – 2008

Muhteşem Yüzyıl – Leo – 2012

Al Yazmalım – İlyas – 2011

Bir Aşk Hikayesi – Korkut Ali – 2013

Papatya 08.03.2015 11:16

Cevap: Günahkar Dizisi Yusuf Kimdir - Seçkin Özdemir Kimdir
 
Günahkarı çok izlemedim en son Bir Aşk hikayesindeki rolünü çok beğenmiştim. Şimdi Racon ailem için dizisinde oynayacak yeni diziyi merak ediyorum :)


Saat: 02:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.