Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Ekin Koç Kimdir - Benim Adım Gültepe Dizisi Seyit Kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/126725-ekin-koc-kimdir-benim-adim-gultepe-dizisi-seyit-kimdir.html)

Perii 19.08.2014 08:13

Ekin Koç Kimdir - Benim Adım Gültepe Dizisi Seyit Kimdir
 
Ekin Koç Kimdir - Benim Adım Gültepe Dizisi Seyit Kimdir

Ekin Koç, Ekin Koç Kimdir, Ekin Koç Hakkında, Ekin Koç Biyogafisi, Ekin Koç Kaç Yaşında, Ekin Koç Oynadığı Diziler, Ekin Koç Boyu Kaç, Benim Adım Gültepe Seyit Kimdir, Benim Adım Gültepe Seyit Hakkında, Sana Bir Sır Vereceğim Tilki Kimdir
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Ekin Koç 21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde doğmuştur.İlkokulda babasının turizmci olması nedeniyle farklı yerlerde öğrenim görmüş, liseyi Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi’nde öğrenim görerek tamamlamıştır. Yüksek öğretimine ise İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ingilizce işletme bölümünü kazanarak başlamıştır. Ekin Koç şu an aynı okulda 2. sınıfta okumaktadır.
Ekin koç ilk kez profesyonel olarak senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle Fox Tv ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Yakışıklı oyuncu kısa sürede genç kızlar tarafından hayranlıkla takip edilmeye başlanmıştır. Özel hayatıyla gündeme gelmek istemediğinden olsa gerek sevgilisi hakkında sorulan sorulara net bir cevap vermemiştir. Hayatında birilerinin olup olmadığı pek bilinmeyen bir konudur.
Akademi 35 buçuk Atölyesi’nde, Altan Gördüm ve eşi Vahide Gördüm’den oyunculuk dersi almaktadır ve Sosyalliğiyle de ön plana çıkan Ekin Koç düzenli olarak spor yaptığını belirtmektedir. Futbol, basketbol ve tenis oynadığı bilinen yakışıklı oyuncunun bunun dışında satranç ve gitar eğitimleri almıştır. 180 cm boyundadır.


Saat: 08:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.