Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Beşir Bayraktar Kimdir? - Sanatçı Beşir Bayraktar Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/133059-besir-bayraktar-kimdir-sanatci-besir-bayraktar-biyografisi.html)

Behice 28.09.2014 20:04

Beşir Bayraktar Kimdir? - Sanatçı Beşir Bayraktar Biyografisi
 
Beşir Bayraktar Kimdir? - Sanatçı Beşir Bayraktar Biyografisi


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


2008 yılında KRL MÜZİK adlı şirketi kurdu. KRL Müzik bünyesinde çocukluk arkadaşı olan aranjör ve müzisyen Okan Akı ile kısa sürede birçok ismin albümüne ev sahipliği yaptı. Kendi albüm çalışmalarına başladıktan sonra, bir çok organizasyon, bahar şenliği ve konserde sahne aldı.6 yıl gibi uzun bir hazırlık aşamasından sonra kendi albümünü Okan Akı yönetiminde tamamlayan sanatçı, TESADÜF ismini verdiği bu albümde 10 şarkı ve bir remix bulunmaktadır.

Albümdeki 5 şarkının söz ve müziği Beşir Bayraktar'a diğerleri Tan Taşçı, Emre Kaya, Okan ve Nermin Akı ile Mustafa Sırtlı'ya aittir. Albümün en özel sürprizlerinden bir tanesi Karadeniz yöresinin popüler türküsü olan "narino" nun bambaşka bir aranje ile bu albümde yer almasıdır. Albüm fotoğrafları Mehmet Turgut tarafından çekildi. Albümün çıkış şarkısı olan BUHRAN’nın video klibinin yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlendi.


Saat: 00:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.