Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Helena Bonham Carter Kimdir? | Helena Bonham Carter'ın Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/135984-helena-bonham-carter-kimdir-helena-bonham-carterin-biyografisi.html)

LifeisBeauty 24.10.2014 14:33

Helena Bonham Carter Kimdir? | Helena Bonham Carter'ın Biyografisi
 
Helena Bonham Carter Kimdir? | Helena Bonham Carter'ın Biyografisi


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rol aldığı yapımlar arasında bir başyapıt olan Fight Club filmindeki Marla Singer karakteri, Harry Potter serisinin son 4 filmi Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Harry Potter ve Melez Prens, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 Bellatrix Lestrange rolüyle yer almıştır. Ayrıca Maymunlar Cehennemi, Sweeney Todd, Charlie'nin Çikolata Fabrikası gibi önemli filmlerdede yer almaktadır ve Ölü Gelin adlı stop-motion animasyonda ana karakter olan Emily'yi seslendirmektedir.

Kendisi soylu bir aileden gelmektedir ama bu durumdan hiç hoşlanmamaktadır.İlk meşhur olduğu zamanlarda kendisinin kraliyet soyundan geldiğiyle ilgili birçok haber çıkmış fakat kendisi bunları yalanlamıştır. Kendisi tam olarak kraliyet soyundan değildir. Ama eski İngiltere başbakanlarından Herbert Henry Asquith Helena'nın büyük büyük babasıdır. Helena ingiliz ve fransız soyundan gelmektedir. Heralde bunun etkisiyle olacak kendisinin Fransız ve İngiliz aksanı çok düzgündür.

Birçok ödülü vardır. Oynadığı Wings Of The Dove filmi ile Oscar'a aday olmuştur.2006 yılında Cannes Film Festivalinde juri üyesi olmuştur. Yönetmen Tim Burton ile evlidir.

Katkıda Bulunduğu Son 8 Yapım

Turks & Caicos (2014)
Maskeli Süvari (2013)
The Young and Prodigious T.S. Spivet (2013)
Terapi (2012)
Sefiller (2012)
Karanlık Gölgeler (2012)
Büyük Umutlar (2012)
Tost (2010)


Saat: 07:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.