Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Bu Tarz Benim Zeynep Öztürk Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/140783-bu-tarz-benim-zeynep-ozturk-kimdir.html)

YeşiL6 01.12.2014 13:39

Bu Tarz Benim Zeynep Öztürk Kimdir?
 
Bu Tarz Benim Zeynep Öztürk Kimdir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Merakla beklenen Bu Tarz Benim ikinci sezon yarışmacıları kimler olacağı merak konusu olurken yarışmaya katılacak güzeller konuk yarışmacı olarak Bu Tarz Benime katılıp yeni başlayacak yarışma için yıldız alıp katılma hakkı kazanmışlardır.

Bu Tarz Benim yeni yarışmasında yine renkli isimlerin olacağı aşikardır. Bu tarz benim yeni sezon yarışmacılarının kimler olduğunu daha önceki yazımızda belirtmiştik, şimdi sizler için bu tarz benim yeni yarışmacıları arasında yer alan Zeynep Öztürk hakkında bilgiler vereceğiz.
Zeynep Öztürk Bu Tarz Benim yarışmasında büyük ilgi göreceği ve yarışmanın en beğenilen ismi olacağa benziyor ve şimdiden merak edilen yarışmacılar arasında yerini almış durumdadır.

Bu Tarz Benim Zeynep Öztürk Kimdir

Ekranların en sevilen yarışması olan Bu Tarz Benim 2. sezon yarışmacıları arasında olan güzellerden bir tanesi de Zeynep Öztürk isimli yarışmacıdır.

Bu Tarz Benimin yeni yarışmacılarından olan Zeynep Öztürk 31 yaşındadır ve İstanbul doğumludur. İstanbul'da yaşayan güzel yarışmacı Etiler de bir butik işletmektedir.

Kendi kıyafetlerini tasarlayıp giyen Zeynep Bu Tarz Benim jüri üylerini de güzelliği ile büyülemiştir. İlk programda tüm jüriden 5'er puan alan Zeynep Öztürk yarışmada iyi derce alacağa benziyor.



Saat: 14:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.