Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Ezra Dizisi Ömer – Serkan Şenalp Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/142656-ezra-dizisi-omer-serkan-senalp-kimdir.html)

YeşiL6 25.12.2014 13:20

Ezra Dizisi Ömer – Serkan Şenalp Kimdir?
 
Ezra Dizisi Ömer – Serkan Şenalp Kimdir?

ezra dizisi, ezra dizi oyuncuları kimler, ezra dizi karakter isimleri, ezra ne demek, ezranın anlamı nedir, ezra dizisinde kim kimdir, ezra, ezra dizisindeki ömer kimdir, ezra ömer karakteri kimdir, ezra dizisinde oynayan ömer karakterinin gerçek adı nedir, ezra dizisi ömer resimleri, ezra dizisi ömerin gerçek adı ne, ezranın gerçek ismi nedir, ezra dizisi ömer

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Birbirinden yakışıklı ve güzel oyuncuların rol aldığı Ezra yayınlandığı gün en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Her hafta Salı günleri ekranlarda olan Ezra dizisinin başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz, Serkan Şenalp, Nurana Bagieva, Zeynep Koltuk gibi isimlerin yer aldığı Ezra dizisi ilk bölümü ile sevilmeye başladı.

Dizide ki Ezra karakteri Gazze’den kaçan bir kızdır. Ezra’yı kurtaran Çahangir ve yakışıklı Başkomiser Mustafa’nın aynı kıza aşık olmaları ve birbirleri ile hırsız polis kovalamacısının anlatıldığı dizide, Ezra karakterini canlandıran güzel oyuncu Rüveyda Öksüz ve komiser Mustafa karakterini ise Yusuf Çim canlandırmaktadır.

Başrollerinde iki başarılı modelin yer aldığı Ezra dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilmektedir. İzleyici tarafından Ezra dizi oyuncuları arasında beğenilen ve merak edilen oyuncular arasında yer alan bir diğer ise Serkan Şenalp adlı oyuncudur. Ezra dizisinde başkomiser Mustafa’nın yardımcısı olan ve Ömer karakterini canlandıran Serkan Şenalp yakışıklılığı ile oldukça beğenilen oyuncular arasındadır.

Ezra Dizisindeki Ömer Karakteri Kimdir?

Serkan Şenalp Kimdir

Ezra dizisinde Ömer karakterini canlandıran Serkan Şenalp, 6 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini İstanbul Üsküdar Çağrıbey Anadolu Lisesi’nde tamamlayan başarılı oyuncu, Üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünü de okumuştur. Halen daha Ahmet Yesevi Üniversitesinde Yerel Yönetimler Yüksek Lisans öğrencisidir.

Televizyon kariyerine 2005 yılında oynadığı ödüllü reklam filmleri ile başlayan yakışıklı oyuncu ardından 2005 yılında “İlk Göz Ağrısı” adlı dizide rol almıştır. Oyunculuğun yanı sıra bir çok özelliği bulunan genç oyuncu 2007 yılında HeyGirl dergisinde her ay Erkek Gözüyle adlı sayfayı hazırlayarak devam etmiştir.

Sunuculuk da yapan yakışıklı oyuncu Digitürk S’nek te Selin Altay la beraber 200 bölüm talk show programı yapmıştır. Kanal 1 ekranlarında hafta içi akşam Selin Altay’la beraber GençLink isimli bir program hazırlayıp sunmuştur.

Sinem’in ‘”Yaz Yağmuru” ve müzik piyasasına yeni giriş yapan “Gece” adlı grubun ilk klibi olan “aşık mıyız” da ve ‘Ceynur’un “Tanrı beni duydu” ve Kolpa’nın “Böyle Ayrılık Olmaz” klibinde oynadı.

Avea, Nescafe, Fanta, Ülker ve Algida gibi reklamlarda oynayan oyuncu, en son Fatih Harbiye dizisi ile ekranlarda olurken, şimdi ise Show Tv de yayınlanan Ezra dizisinde Komiser Ömer karakteri ile izleyenlerin karşısındadır.

Serkan Şenalp Filmleri ve Dizileri :

2005 – İlk Göz Ağrısı (Meriç) (TV Dizisi)
2006 – İlk Aşkım (Ufuk) (TV Dizisi)
2006 – Selena (Ozan) (TV Dizisi)
2008 – Gölgesizler (Ramazan) (Sinema Filmi )
2010 – Kızım Nerede (Emre) (TV Dizisi)
2011 – Anadolu Kartalları (Cevdet Toprak) (Sinema Filmi)
2011 – Hayat Devam Ediyor (Malik) (TV Dizisi)
2013 – Yağmurdan Kaçarken (Erdi) (TV Dizisi)
2014 – Birleşen Gönüller (Genç Niyaz) (Sinema Filmi )
2014 – Ezra (Tv Dizisi)

Serkan Şenalp Oynadığı Reklamlar

Ülker Rodeo, Algida Cornetto, Familia, Fanta, Shubuo, Jump, Hürriyet Seri İlanlar, Braun Silk Epil, Avea ve Nescafe reklam filmlerinde oynamıştır.


Saat: 06:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.