Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Poyraz Karayel Dizisi Poyraz - İlker Kaleli Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/145136-poyraz-karayel-dizisi-poyraz-ilker-kaleli-kimdir.html)

YeşiL6 23.01.2015 09:52

Poyraz Karayel Dizisi Poyraz - İlker Kaleli Kimdir?
 
Poyraz Karayel Dizisi Poyraz - İlker Kaleli Kimdir?

İlker Kaleli Yaşı, İlker Kaleli Doğum Yeri, İlker Kaleli Burcu, İlker Kaleli Doğum Tarihi, İlker Kaleli Boyu, İlker Kaleli kimdir, İlker Kaleli kaç yaşında, doğum tarihi nedir, İlker Kaleli kilosu kaç, İlker Kaleli boyu, burcu hangisi, İlker Kaleli biyografisi , İlker Kaleli nerelidir, kaç doğumlu, İlker Kaleli oynadığı diziler

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İlker Kaleli Kimdir?

11.05.1984 İstanbul doğumlu İlker Kaleli oyunculuğa üniversite yıllarında Kültür üniversitesi Sanat yönetimi bölümüne devam ederken bir yandan Şahika Tekand'ın Studio Oyuncularındaki Oyunculuk eğitimi programıyla başladı.

2006 yılında Üniversiteden mezun olduktan sonra iki yıl kadar Dj olarak müzik yapıp aynı zamanda müzik direktörü olarak da çalıştı. Bu dönemde çeşitli reklam filmlerinde rol aldı. 2008 yılında Londra'da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) LAMDA’ya 3 senelik programa kabul edildi. LAMDA’dan 2011 yılında mezun olunca "Son" dizisinde 6 bölüm boyunca rol aldı. Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir adlı diziyle de hayran kitlesini genişletti. İlker Kaleli yeni sezonda Kanal D ekranlarında başlayacak olan Poyraz Karayel dizisinde başrolde karşımıza çıkacak.

Poyraz Karayel: Hayatı boyunca tutunacak bir dal aramış ama başaramamış. Siz onu bir serseri gibi göreceksiniz ama ondaki yürek kimsede yok. Sadece gününde değil. Poyraz eski bir polis. İşlemediği bir suç yüzünden meslekten atıldıktan sonra, hayatı baş aşağı yuvarlanmış. Bir yanda çok sevdiği oğlu. Bir yandan tek aşkı Ayşegül. Yanına girdiği mafya babası Bahri. Amiri Mümtaz. Bütün dünya birleşmiş Poyraz'ın üzerine gelmektedir. Oysa bunlar Poyraz için çocuk oyuncağıdır.

İlker Kaleli'nin Dizileri Ve Filmleri
Kayıp Şehir
Silsile
Kayıp
Son
Poyraz Karayel


Perii 23.01.2015 14:26

Cevap: Poyraz Karayel Dizisi Poyraz - İlker Kaleli Kimdir?
 
Bunun konusu yokmuydu simdi sanki var gibi :p kayip sehirde oynamisti guzel rol yapiyordu gokce bahadir ilede sevgili olmustu :)

YeşiL6 23.01.2015 14:40

Cevap: Poyraz Karayel Dizisi Poyraz - İlker Kaleli Kimdir?
 
Alıntı:

Perii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821410)
Bunun konusu yokmuydu simdi sanki var gibi :p kayip sehirde oynamisti guzel rol yapiyordu gokce bahadir ilede sevgili olmustu :)

yoktu :) diziyi sevdim güzel başladı :)

Perii 25.02.2015 22:17

Cevap: Poyraz Karayel Dizisi Poyraz - İlker Kaleli Kimdir?
 
Şuanda Burçin terzioğluyala sevgililer :D Hem gerçekde hem dizide :D Doğrusu dizde araları bozuk şuanda :d


Saat: 00:39

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.