Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Acil Aşk Aranıyor Sinan - Serhat Teoman Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/149458-acil-ask-araniyor-sinan-serhat-teoman-kimdir.html)

Jaqen 16.03.2015 11:30

Acil Aşk Aranıyor Sinan - Serhat Teoman Kimdir?
 
Acil Aşk Aranıyor Sinan - Serhat Teoman Kimdir?
serhat teoman boyu, serhat teoman, serhat teoman kimdir, serhat teoman saç rengi, serhat teoman kilosu, serhat teoman kac kilo, serhat teoman in boyu kac, serhat teoman boyu kilosu, serhat teoman kim, serhat teoman göz rengi, Acil Aşk Aranıyor Sinan hayatı, Acil Aşk Aranıyor Sinan Nereli, Acil Aşk Aranıyor Sinan kaç kilo,

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Show TV'nin yeni dizisi Acil Aşk Aranıyor'un yakışıklı doktoru Sinan'ı Serhat Teoman canlandırıyor. 15 Mart'ta ekrana gelecek olan dizide ayrıca Duygu Yetiş, Rojda Demirer ve Tamer Tıraşoğlu gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.

Acil Aşk Aranıyor Sinan Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Acil Aşk Aranıyor dizisindeki Sinan karakterini yakışıklı oyuncu Serhat Teoman canlandırıyor. Sinan mesleğine büyük önem veren başarılı bir doktordur. Hastane ile ev arasında gidip gelen Sinan'ın monoton bir hayatı vardır. Sinan'ın oturduğu apartmana yeni taşınan Nisan bu monoton hayata çok fazla renk ve bir o kadar da stres katacak. Sakar ve aşırı hareketli bir kız olan Nisan sadece apartmanda değil Sinan'ın çalıştığı hastanede de sık sık karşısına çıkacak. Her karşılaştıklarında mutlaka didişen ikili zaman zaman da romantik anlar yaşayacak.


Serhat Teoman Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Yakışıklı oyuncu Serhat Teoman 4 Haziran 1983'de İzmir'de dünyaya geldi. Eğitimini 9 Eylül Üniversitesi'inde tamamlayan yakışıklı oyuncu güzel sanatlar bölümünden mezun oldu. Dizi kariyerine 2003'de rol aldığı Kurşun Yarası dizisiyle başlayan Serhat Teoman o günden sonra ekranlardan hiç ayrılmadı. Kanlı Düğün, Ahh İstanbul, Yalancı Yarim, Kız Takımı, Bitmeyen Şarkı ve Gün Akşam Oldu gibi dizilerde rol alan genç oyuncu kariyerindeki asıl çıkışı Kuzey Güney ve Bugünün Saraylısı dizileri ile yaptı. Sevilen oyuncu Acil Aşk Aranıyor dizisinde Sinan isimli doktoru canlandırıyor.


Saat: 11:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.