Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Kiraz Mevsimi Necmiye Hala - Zeynep Kankonde Kimdir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/150693-kiraz-mevsimi-necmiye-hala-zeynep-kankonde-kimdir.html)

YeşiL6 08.04.2015 17:12

Kiraz Mevsimi Necmiye Hala - Zeynep Kankonde Kimdir?
 
Kiraz Mevsimi Necmiye Hala - Zeynep Kankonde Kimdir?

Zeynep Kankonde Kimdir, Zeynep Kankonde Hakkında, Zeynep Kankonde Biyografisi, Zeynep Kankonde Kaç Yaşında, Zeynep Kankonde Nereli, Kiraz Mevsimi Dizisinde Necmiye Hala Kimdir, Kiraz Mevsimi Necmiye Hala, Kiraz Mevsimi Dizisi Necmiye Hala Hakkında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Fox TV'de yayınlanan ve gençler tarafından ilgi ile takip edilen Kiraz Mevsimi dizisine iki yeni oyuncu katıldı. Diziye yeni katılan isimler Ayaz'ın halası Necmiye ve kızı oldu. Necmiye Hala karakterini usta oyuncu Zeynep Kankonde canlandırıyor.

Kiraz Mevsimi Necmiye Hala Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Kiraz Mevsimi'ne yeni katılan Necmiye Hala karakterini usta oyuncu Zeynep Kankonde canlandırıyor. Ayaz'ın halası olan Necmiye kızıyla birlikte gelerek Öykü'lerin eve yerleşir. Roman şivesiyle konuşan Necmiye Hala, Öykü'nün devrelerini yakacağa benziyor.

Zeynep Kankonde Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Deneyimli oyuncu Zeynep Kankonde 3 Mart 1980'de Eskişehir'de dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan sevilen oyuncu ilk olarak Beşinci Boyut ve Tek Türkiye dizilerinde rol aldı. Ayrıca Güz Gülleri, Şehrayin, İki Yaka Bir İsmail, Kayıp ve Ulan İstanbul gibi dizilerde de rol aldı. Zeynep Kankonde Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Şehriban karakteri ile büyük başarı sağladı ve herkesi kendine hayran bıraktı. Sevilen oyuncu Kiraz Mevsimi dizisi ile yeniden kamera karşısına geçerek Necmiye Hala karakterini canlandıracak.


Saat: 19:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.