Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Asla Vazgeçmem Elmas - Tuğçe Kumral Kimidir? (https://www.forumaski.com/biyografiler/150783-asla-vazgecmem-elmas-tugce-kumral-kimidir.html)

YeşiL6 11.04.2015 09:52

Asla Vazgeçmem Elmas - Tuğçe Kumral Kimidir?
 
Asla Vazgeçmem Elmas - Tuğçe Kumral Kimidir?

Asla Vazgeçmem Dizisi Elmas Kimdir, Asla Vazgeçmem Dizisi Elmas Kaç Yaşında, Tuğçe Kumral Kimdir, Tuğçe Kumral Biyografisi, Tuğçe Kumral Kaç Yaşında, Tuğçe Kumral Kilosu, Tuğçe Kumral Boyu Kaç, Asla Vazgeçmem Elmas Dizisi Elmas

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Show TV'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem büyük heyecana sahne oluyor. Son bölümlerin öne çıkan karakterinden olan Elmas artık dizide daha çok görünür oldu. Konağa taşınan Elmas, Aytül hanımla anlaşarak Nur'la Yiğit'i ayırmaya çalışır.

Asla Vazgeçmem Elmas Kimidir?

Asla Vazgeçmem dizisindeki Elmas karakterini güzel oyuncu Tuğçe Kumral canlandırıyor. Nur'un teyzesinin kızı olan Elmas aynı zamanda Yiğit'in şirketinde çalışmaktadır. Cahit'le ilişkisi olan Elmas aslında Yiğit Kozan'a aşıktır.

Tuğçe Kumral Kimidir?

Güzel oyuncu Tuğçe Kumral 19 Mart 1983'de dünyaya geldi. İlk olarak Bu Kalp Seni Unutur Mu isimli dizide rol aldı. Daha sonra Herşeye Rağmen, En Uzun Yüzyıl, Eski Hikaye ve Yasak gibi dizilerde de rol aldı. Ayrıca Gönül Çelen ve Meddah filmlerinde de rol aldı.

Perii 16.04.2015 23:54

Cevap: Asla Vazgeçmem Elmas - Tuğçe Kumral Kimidir?
 
Bugün asla vazgeçmem dizi vardı belli :) Güzel kızmışda içerde arada annem izliyorda merak duygumu açmadı bu dizi hiç koşup içerde ne oluyor demedim :D


Saat: 11:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.