Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Bilgehan Atay Kimdir Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/156877-bilgehan-atay-kimdir-biyografisi.html)

Jaqen 07.06.2015 21:50

Bilgehan Atay Kimdir Biyografisi
 
Bilgehan Atay Kimdir Biyografisi

Bilgehan Atay Kimdir Bilgehan Atay Biyografisi Bilgehan Atay hayatı Bilgehan Atay kaç yaşında, Bilgehan Atay nereli



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Bilgehan Atay 1981'de Kayseri'de doğdu.İlköğrenim ve lisenin ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Eski TRT Spikerlerinden; Spikerlik ve Sunuculuk dersleri alarak meslek hayatına 2003 yılında ART'de program sunucusu olarak başladı. Her zaman için ilk tercihi haberci olmak olan Bilgehan Atay kısa bir süre sonra SKY'TÜRK'de işin mutfağında haberciliğe başladı, Başbakanlık ve Yargı muhabiri olarak çalıştı. Daha sonra ATA TV'de Haber Spikeri olarak devam etti. TRT AVAZ da "Türk Kahvesi" isimli yabancı büyükelçilerle diplomasi içerikli canlı yayınlanan bir programı hazırlayıp sundu. Ardından TRT Belgesel'de haftanın 7 günü hergün farklı bir il'den canlı yayınlanan "Keyif Peşinde" isimli özgün bir programı hazırlayıp sundu. "Keyif Peşinde" tüm ekiple birlikte bugüne kadar hiç görülmemiş bir yayın maratonuna imza atılan bir program oldu. Bilgehan Atay son olarak ise Kanal B'de 07.00-09.00 Güne Bakış Haber Kuşağını sunmaktadır.
Haberciliğin mutfağında yetişmiş olmanın getirdiği çalışkanlık, titizlik ve araştırmacılık temel özelliklerindendir. Bilgehan Atay bu mesleğe olan sevgisi, ışıltısı ve güzelliği ile de dikkat çekmektedir.


Saat: 03:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.