Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Ayça Ayşin Turan Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/170169-ayca-aysin-turan-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 21.10.2015 12:47

Ayça Ayşin Turan Kimdir? Biyografisi
 
Ayça Ayşin Turan Kimdir? Biyografisi

ayça ayşin turan sevgilisi, ayça ayşin turan biyografi, ayça ayşin turan vikipedi, ayça ayşin turan boyu, ayça ayşin turan kimdir, ayça ayşin, ayça ayşin turan kaç yaşında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

25-10-1992 İstanbul doğumlu ve aslen Sinoplu olan Ayça Ayşin Turan, genç yaşına rağmen en sevilen dizi oyuncularımızdan biridir. Tunuslu bir babanın ve Türk bir annenin kızı olan Ayşin, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da yapmış ve İstanbul Üniversitesinin Radyo Sinema Televizyon Bölümünde okumaktadır. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda oyunculuk eğitimi alan Ayşin, halen okuduğu üniversitede lisans eğitimine devam etmektedir. Ferit Selçuk, güzel oyuncunun oyuncu koçluğunu yapmaktadır.

Genç yaşlarından beri pek çok reklam ve filmde rol alan Ayça Ayşin, Dinle Sevgili dizisinde canlandırdığı Gülfem rolü ile Türk seyircisini kendine hayran bırakmış ve takdirini kazanmıştır. Genç oyuncu, dikkat çekici fiziği kadar başarılı oyunculuğu sayesinde de, aranılan oyuncular arasında yerini almıştır.

2013 yılında rol aldığı Karagül dizisi ile başarılarını pekiştiren oyuncunun, kariyerinin çok parlak olacağı şimdiden bellidir.

Doğum yeri: İstanbul
Doğum tarihi: 25-10-1992
Boy: 1.67cm
Kilo: 50
Saç rengi: Kumral
Göz rengi: Mavi

Ayça Ayşin’in Oynadığı Film Ve Diziler
– Sevimli Ve Tehlikeli
– Affedilmeyen
– Sonbahar
– Hayal Ve Gerçek
– Asi
– Dinle Sevgili
– Karagül


Saat: 19:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.