Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Bilgehan Birincioğlu Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/171673-bilgehan-birincioglu-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 24.11.2015 12:40

Bilgehan Birincioğlu Kimdir? Biyografisi
 
Bilgehan Birincioğlu Kimdir? Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hanımağa’nın Gelini isimli dizi ile tanıdığımız, yeni dönem genç oyuncular içerisinde yer alan Bilgehan Birincioğlu daha çok oyuncu yönü ile ön plana çıkan ve özel yaşantısı ile ekranlardan uzak kalan isimlerden birisidir. Hakkında, detaylı bir bilgi bulunmamasına karşın gerek yer aldığı yapımlar gerekse de sosyal medya üzerinde var olan bilgiler üzerinden bazı derlemeler yapılabilmektedir.

1 Ocak 1983 tarihinde Aydın’da dünyaya gelen Bilgehan Birincioğlu aktif yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Bugüne kadar yer aldığı yapımlarda genellikle yan roller üstlenmesine karşın Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde iki sezon boyunca etkin bir rol almıştır.

Bilgehan Birincioğlu Kimdir? Kısaca Hayatı

Aydın’da eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a üniversite için gelen Bilgehan Birincioğlu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde eğitim almaya başlamış ve tiyatro kökenli bir oyuncu olarak aktif kariyerine adım atmıştır. 2003 yılında yer aldığı Pilli Bebek dizisi ile aktif oyunculuk yaşamına başlayan Birincioğlu 2005 yılında Yolun Sonu isimli dizide karşımıza çıkmıştır.

2006 yılında yeniden ekranlara dönen ve Hayat Türküsü projesi ile izleyiciyle buluşan oyuncu devam eden süreç içerisinde Yeşeren Düşler ve Sözün Bittiği Yer gibi yapımlarda rol almıştır. 2012 – 2014 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Talha karakterini canlandıran Birincioğlu aynı dönemlerde Canan isimli dizide Nizam karakterine hayat vermiştir. Oyuncunun son olarak yer aldığı yapım ise Hanımağa’nın Gelini olmuştur.


Saat: 16:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.