Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Danilo Zanna Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/171746-danilo-zanna-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 25.11.2015 12:55

Danilo Zanna Kimdir? Biyografisi
 
Danilo Zanna Kimdir? Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İtalyan bir ailenin aşçı çocuğu olan Danilo Zanna, ailesinin mesleğinin yolundan ilerleyerek başarıya ulaşmak istedi. Bunun için de mesleğinde çok ünlü olan İtalyan şefleri ile çalışarak aşçılık eğitimi aldı ve İtalyan Mutfağı konusunda uzmanlaştı. Bu İtalyan şef, aşkı uğruna kariyerini bırakarak Türkiye’ye yerleşti. Gönlünü kaptırdığı kızın adı Tuğçe Demirbilek’ti. Danilo ile Tuğçe bir süre sonra hayatlarını birleştirme kararı aldılar ve evlendiler. Danilo bir Türk kızı ile evlendiğine ve Türkiye’de yaşadığı için durumundan gayet memnun durumda. Evliliklerinin ardından Danilo İstanbul’da kendine hemen bir restaurant açmıştır. Mecidiyeköy’de hala bulunan bu harika mekanın adı The Pizza Co’dur. Restaurant işletmeciliği ve şefliği dışında Kanal Türk adlı T.V kanalında şeflik yapmaya başladı.

Ardından Zahide Yetiş’in sunduğu Zahide İle Hayata Yetiş adlı programa yine şef olarak transfer oldu. Çalışmayı oldukça seven Danilo aynı zamanda Planet Mutfak kanalında kendine özgü bir program olan İtalyan İşi adlı programı hazırlayıp sunmaktadır. Bunlara ek olarak Kadir Has Üniversitesi’nde İtalyan yemekleri workshopu hazırlamakta ve üniversite programı içerisinde danışmanlık hizmeti de vermektedir. Totalde Danilo’nun yaptığı işleri; aşçılık, tv programlarında şeflik, danışmanlık ve restaurant işletmeciliği olarak sıralayabiliriz. Uzun süredir Türkiye’de yaşamasına rağmen pek alışamadığı Türkçe’ye de emek vermektedir.

İlginç telaffuz yöntemleri ile de yüzlerde tebessüm bırakmaktadır. Bu kadar dinamik bir yaşamın sırrını da güne erken başlamak ve geç bitirmek şeklinde yorumluyor. Fakat aile varlığının her şeyden üstün olduğunu da her seferinde yeniliyor. Danilo Zanna 13 Mayıs 2012 tarihinde evlenmiştir ve Zeno adında bir oğlu vardır.

Danilo Zanna Kimdir?
Danilo Zanna aşçı bir aileden gelen profesyonel bir aşçıdır. Bilgi ve tecrübelerini İstanbul’da açtığı restaurantında, üniversitelerde verdiği danışmanlık hizmetlerinde ve katıldığı televizyon programlarında insanlara aktarmaktadır.

Danilo Zanna Nerelidir?
Danilo Zanna’nın memleketi Prato, İtalya’dır. Uzun yıllar Prato’da yaşadıktan sonra hayat arkadaşı için Türkiye’ye yerleşmiştir.

Danilo Zanna Kaç Yaşında?
Danilo Zanna 1982 doğumludur. Danilo Zanna bugün 33 yaşındadır.


Saat: 15:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.