Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Evangeline Lilly Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/173188-evangeline-lilly-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 23.12.2015 11:42

Evangeline Lilly Kimdir? Biyografisi
 
Evangeline Lilly Kimdir? Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kısaca Hayatı (Biyografi)

Evangeline Lilly 1979 yılının Ağustos ayında güzellik uzmanı bir annenin kızı olarak Kanada’da doğdu. Henüz ortaokul yıllarında gönüllük çocuk projelerinde çalışarak küçük yaşta iş hayatına atıldı. Bir süre Filipinler’de misyonerlik yaparak geçimini sağlayan Lilly, otlardan yapılan derme çatma bir kulübede yaşadı. Amerika’da kurulan Ford Model Ajansı isimli dünyaca ünlü modellik ajansı tarafından keşfedilmesi, kariyerinde dönüm noktası oldu.

İlk olarak bir sohbet sitesinin İnternet reklamında rol aldı. 2003 yılında ”Freddy Jason’a Karşı” filminde okuldaki bir kızı canlandırarak figüranlık yaptı. Bir yıl sonra Lost dizisinden teklif aldı. Ancak ilk etapta Amerika’ya gitmek için çalışma izni almakta zorlandı ve yerine başka biri düşünüldü. Kısa zamanda bu sorunu aşıp Amerika’ya giden Lilly, Lost dizisinde Kate Austen karakterini canlandırdı. Dizinin dünya çapında izlenmesiyle bir anda şöhreti yakalayan ünlü aktris, 2010 yılında Norman Kali ile evlendi ve bu evlilikten birde oğlu oldu.

Tam Adı
Nicole Evangeline Lilly

Doğum Tarihi
3 Ağustos 1979 (36 yaşında)

Sevgilisi
Norman Kali

Burcu
Aslan

Doğum Yeri (Nereli)
Alberta / Kanada

Göz Rengi
Yeşil

Doğal Saç Rengi
Koyu Kahverengi

Kilosu
54

Boyu
1.65 m veya 165 cm


Saat: 08:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.