Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Hayrettin Karaoğuz Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/174637-hayrettin-karaoguz-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 12.01.2016 10:36

Hayrettin Karaoğuz Kimdir? Biyografisi
 
Hayrettin Karaoğuz Kimdir? Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hayrettin Karaoğuz Biyografi

1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen adı Hayrettin Onur Karaoğuz’dur. Bakırköy’de doğan isim, zaman içerisinde Ahmed Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda eğitime başlamıştır. Sonrasında ise Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde de başarılı bir eğitim hayatı geçiren Karaoğuz, 2004 yılı geldiği zaman Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık bölümünü kazandı. Burayı da başarılı bir şekilde bitirdi. Üniversite hayatı aslında kendisinin hayata bakış açısını değiştirdi. Üniversitelerin tiyatro kulüplerinde yer alan ve bir dönem tiyatro oyunlarında da profesyonel oyunculuk yapmış ve kariyerine bu noktadan itibaren aktif bir şekilde başlamıştır.

Hayrettin Karaoğuz Hayatı

2001 yılında özellikle Star TV tarafından kendisine şans verildi ve Hayrettin ismi ile çıkardığı program ile 2 sezon boyunca izleyicilerin karşısındaydı. Kamera şakaları ve komik videolar üzerine isim yapmıştı. Beyazıt Öztürk ve Jim Carrey ile benzerliği de fark yaratmasına neden oldu. Zaman içerisinde Hayrettin ismi ile video kanalı kuran Hayrettin, kendi ekibini kurarak videolar çekmeye ve Youtube üzerinden meşhur olmaya başladı. Zaman içerisinde ünü Amerika’ya kadar uzanan Hayrettin, Los Angeles Youtube stüdyoları ekibi ile tanıştı ve burada eğitim aldı. Günümüzde sosyal medyanın en çok konuşulan ve izlenen işlerine imza atan isimlerin başında geldiğini de net bir şekilde söyleyebilmek mümkün.


Saat: 02:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.