Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Serhat Özcan Kimdir? Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/174963-serhat-ozcan-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 15.01.2016 13:33

Serhat Özcan Kimdir? Biyografisi
 
Serhat Özcan Kimdir? Biyografisi

Serhat Özcan Kimdir, Kısaca Serhat Özcan Nerelidir, Serhat Özcan Göz Rengi Nedir, Saç Rengi Nedir, Boyu Kilosu Kaçtır, Biyografisi, hayatı hakkında bilgi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ekranların sempatik isimlerinden birisi olan, daha çok dahil olduğu yapımlar ile tanıdığımız Serhat Özcan, 8 Ağustos 1961 tarihinde Durağan – Sinop’ta dünyaya gelmiştir. 1986 tarihinde oyunculuk kariyerine adım atan geride kalan süre içerisinde pek çok projeye dahil olan oyuncu oyunculuk kariyerine Davacı isimli film ile adım atmıştır.

Serhat Özcan Kimdir? Kısaca Hayatı

1986 yılında yer aldığı Davacı filminden sonra Müfreze, Süper Baba ve Kaygısızlar gibi yapımlarda kamera karşısına geçen oyuncu Bir Demet Tiyatro’da Tirbuşon isimli karakter ile ünlenmiştir. Devam eden süreç içerisinde Güneş Yanıkları, Vizontele, Pembe Patikler, Lise Defteri gibi dizilerde yer alan oyuncu son dönemde yine dizi odaklı projeler ile gündeme gelmektedir.

Aktif kariyerine göz attığımızda yer aldığı yapımlar arasında Kalbim Ege’de Kaldı, Seni Seviyorum Adamım, Ulan İstanbul, Karadayı, Altındağlı, Gurbette Aşk, Sana Bir Sır Vereceğim, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Suskunlar, 2 Yaka Bir İsmail, Dedektif Biraderler, Benim Annem Bir Melek ve Sevdim Seni Bir Kere gibi projeler dikkat çekmektedir.


Gerçek İsmi
Serhat Özcan

Serhat Özcan Nereli Asıl Memleketi Neredir ?
Asıl Memleketi Durağan, Sinop ilimizdir.

Serhat Özcan Kaç Yaşındadır ?
08 Agustos 1961 doğumlu ve (Kasım 2015 itibarıyla) 54 yaşındadır

Serhat Özcan Saçları Ne Renk?
Kahverengi

Serhat Özcan Göz Rengi Nedir?
Kahverengi


Saat: 21:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.