Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Okan Turan Kimdir, Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/178550-okan-turan-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 10.03.2016 20:19

Okan Turan Kimdir, Biyografisi
 
Okan Turan Kimdir, Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Barcelona'ya transfer olarak tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Arda Turan'ın kardeşidir.

Okan Turan Biyografisi / Kimdir?

Milli Futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan 30 Ocak 1987 yılında İstanbul Bayrampaşa’da dünyaya geldi. İhlas Kolejni son sınıfta terk edip Akşam Lisesinden mezun olmuştur. İstanbul’un Bayrampaşa semtinde ikamet etmektedir. Abisi Arda Turan’ın sermayesiyle geçinmektedir dersek yeridir. DiziOyunculari.Biz Küçüklüğünden beri oyunculuğa merak salmış olan Okan bunu okulda oynadığı tiyatrolarla göstermiştir ve nihayet ilk oyunculuk projesi olacak olan Beyaz Karanfil Dizisinde oynayarak kendini gösterecektir. Okan’a dizi oyunculuğu hayatına hoş geldin diyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz.

Okan Turan abisi Milli Futbolcu aynı zamanda Atletico Madrid oyuncusu Arda Turan’ın kardeşi olduğu için sürekli gündeme gelmek istemektedir ve attığı Tweetler ile çoğu kez tepki almaktadır. Dizideki oyunculuğu da böyle başarısız olmaz umarız.

Biri sahada, diğeri ekranda döktürüyor! Barcelona'ya transfer olarak tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Arda Turan'ın kardeşi Okan, atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil oldu. Turan, ilk kez dizide Reha rolüyle boy gösterdi.


Saat: 05:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.