Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Selen Domaç Kimdir, Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/178551-selen-domac-kimdir-biyografisi.html)

YeşiL6 10.03.2016 20:25

Selen Domaç Kimdir, Biyografisi
 
Selen Domaç Kimdir, Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

18 Kasım 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. Konservatuvar Tiyatro bölümünde Diksiyon dersleri vermeye başladı. Genç ve güzel oyuncunun boyu 169 cm’dir. Akrep Burcudur.

Başta Devlet Tiyatrosu olmak üzere bir çok özel ve ödenekli tiyatroda oyunculuk yaptı. 2006 yılında sinerji eğitim ve danışmanlık’da çeşitli kişi ve kurumlara etkili konuşma, iletişim, sunum teknikleri, beden dili, takım çalışması eğitimleri vermiştir.

İstanbul şehir tiyatroları çocuk-genç eğitim biriminde yaratıcı drama ve ısınma hazırlık dersleri, Eminönü halk eğitim merkezinde değişik yaş gurubundan bireylere ses, nefes, diksiyon konularında dersler ve seminerler vermiş olan selen domaç, aynı zamanda başta şehir tiyatroları ve devlet tiyatroları olmak üzere birçok ödenekli ve özel tiyatroda oyunculuk yapmıştır.

“etkili konuşma” ve “nefes teknikleri” üzerine çeşitli yurt içi ve yurt dışı workshop’larına katılan Domaç halen diksiyon, “sunum teknikleri”, “ses, nefes” ve “etkili iletişim” konularında üst düzey yöneticiler ile bireysel çalışmalar da yapmaktadır.

2006 yılından bu yana kurumsal düzeyde pek çok kuruma “etkili sunum teknikleri”, “iletişim”, “doğru ve etkileyici konuşma”, “takım çalışması”, “stresle baş etme teknikleri” gibi eğitimler vermiştir.

Selen Domaç‘ın Oynadığı Dizi Ve Filmler
Yeter
Kümes
Serçe Sarayı
Üzgünüm Leyla
Bir Erkek Bir Kadın
Farklı Desenler


Saat: 15:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.