Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Lee Young Ae-Elle hakkında bilgi ve resimler (https://www.forumaski.com/biyografiler/53996-lee-young-ae-elle-hakkinda-bilgi-ve-resimler.html)

KaRaqiZz 09.09.2013 22:29

Lee Young Ae-Elle hakkında bilgi ve resimler
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Lee Young Ae onu değişmeyen güzelliğini gösterdi.

20 yıl önce, aktris Lee Young Ae olan takılar taze bir nefes ile karşılaştırıldı kadın olarak biliniyordu. Şimdi moda dergisinin Kasım sayısında "Elle," o iki bir eş ve bir anne olarak geri geliyor ve bir resimsel ile birlikte dürüst bir röportaj verir. "Elle" son 20 yıllık yıldönümünü kutladı.

Bu resimli özel açılması için tasarlanmış yüksek takı koleksiyonu ilk giriş nedeniyle olağanüstü ilgi gördü Louis Vuitton Paris Vendome mağaza. Bu Louis Vuitton yüksek mücevher resimsel katılarak, Lee Young Ae Bu markanın yardım çalışmalarında aktif olmayı umuyor. Lee Young Ae son zamanlarda Myanmar okul binası için bağış teslim etti.

Bu görüşme sırasında, Lee Young Ae "Şu anda, benim öncelikli ailem ve ben daha sonra benim oyunculuk kariyerine dikkate alacaktır.", Belirtilen


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 11:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.