Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Şükrü Özyıldız Kimdir - Çalıkuşu Dizisinde Mirzade Murat Kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/70789-sukru-ozyildiz-kimdir-calikusu-dizisinde-mirzade-murat-kimdir.html)

Perii 30.11.2013 18:00

Şükrü Özyıldız Kimdir - Çalıkuşu Dizisinde Mirzade Murat Kimdir
 
Şükrü Özyıldız Kimdir - Çalıkuşu Dizisinde Mirzade Murat Kimdir

Şükrü özyıldız kimdir, şükrü özyıldız biyografisi, şükrü özyıldız hakkında,şükrü özyıldız oynadığı diziler, şükrü özyıldız çalıkuşunda mı oynayacak, çalıkuşu dizisinde mirzade murat kimdir, çalıkuşu mirzade murat, çalıkuşu yeni oyuncusu kimdir, çalıkuşunda müfettiş kimdir
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği’ni kazanıp İstanbul’a geldi. Bir sene okuyup yeniden sınava girdi ve Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı.
Erasmus öğrenci değişim programı için Portekiz’e gitti. Küçüklüğünden beri Muay Thai ve Jiu-Jitsu yapıyordu. Orada kafes dövüşlerine katıldı. Kafes dövüşünü daha sonra bıraktığını belirten Şükrü Özyıldız hiperaktifliğini setlerde bastırdığını belirtti.

Yurtdışında bir workshopa katılmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında, reklamlarda ve dizilerde rol aldı.

Davul ve perküsyon kullanmakta ustadır.

Şükrü Özyıldız, 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmıştır.

Cool bir stil; tişört, gömlek, deri ceket ve altına da jean giyindiğini söyleyen Şükrü Özyıldız, çekimlerde de kolundan çıkarmadığı bilekliğini çok seviyor. Bir de kemer takmadan ve yazın güneş gözlüğü olmadan dışarı çıkmaz. Ayrıca; deri ceketsiz bir kış geçirmeyeceğini de ifade etmektedir.

2013 yılında ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynadı.

Filmleri :
2011 - Derin Sular (Toprak)
2012 - Uçurum (Avukat Tolga)
2013 - Benim Hala Umudum Var (Ozan)
2013 – Neva (sinema filmi)

Perii 13.04.2014 18:30

Cevap: Şükrü Özyıldız Kimdir - Çalıkuşu Dizisinde Mirzade Murat Kimdir
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Kanal D'nin sevilen dizisi 'Çalıkuşu'na Şükrü Özyıldız dahil oluyor. Özyıldız, dizide 'Mirzade Murat' karakterini oynayacak. Yakışıklı oyuncunun müfettiş rolü ile ekranlarda olacağı haberi hayranlarını çok sevindirdi.

Jineps 17.04.2014 23:41

Cevap: Şükrü Özyıldız Kimdir - Çalıkuşu Dizisinde Mirzade Murat Kimdir
 
Benim hala umudum var dizisini izliyordum ama oradaki oyunculuğunu pek beğenmiyordum aslında :p
Sempatik bir duruşu var lakin :)

YeşiL6 07.07.2015 16:45

Şükrü Özyıldız Kimdir - Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Eren Kimdir
 
Şükrü Özyıldız Kimdir - Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Eren Kimdir

Şükrü Özyıldız, Şükrü Özyıldız Kimdir, Şükrü Özyıldız Hakkında, Şükrü Özyıldız Biyografisi, Şükrü Özyıldız Oynadığı Diziler, Tatlı Küçük Yalancılar Eren Kimdir, Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Erenin Gerçek İsmi, Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Eren Kaç Yaşında, Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Eren Nereli, Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Biyografisi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Şükrü Özyıldız Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan Şeref Meselesi dizisinde adını duyuran rol alan başarılı oyuncu ekranlara çok fazla ara vermeden Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile ekranlara dönüyor.

Ekranların yeni jönlerinden Şükrü Özyıldız 6 Temmuz Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Amerikan yapımı "Pretty Little Liars" dizisinin uyarlaması olan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak. Özyıldıza dizide Bensu Soral eşlik edecek. Merakla beklenen dizinn diğer oyuncu kadrosunda;

Dilan Çiçek DENİZ, Büşra DEVELİ, Melisa ŞENOLSUN, Beste KÖKDEMİR, Burak Deniz, Almila Uluer, Merve ÇAĞIRAN
Gökçe Yanardağ, Kubilay TUNÇLAR, Türkü TURAN, Elif ATAKAN, Cüneyt Uzunlar gibi oyuncular yer alcak. Dizide Eren karakterini canlandıracak olan Özyıldız’ın yeni karakteri şimdiden merak konusu oldu.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 İzmir doğumludur. Annesi Rodos göçmeni, babası ise Karadenizli olan Özyıldız’ın kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. ŞÜkrü Özyıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünde bir yıl eğitim gömüş daha sonra yeniden sınava girerek, Ege Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmıştır. Erasmus projesi ile Portekiz’e giden ünlü oyuncu küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı nedeniyle Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Bir süre sonra kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan oyuncu yurtdışında oyunculuk ile ilgili workshop’ a katılmıştır. Şükrü Özyıldız katıldığı workshop sonrasında oyunculuğu çok sevdiğine karar vererek Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir. Birçok tiyatro oyunu, dizi ve reklam filminde rol alan oyuncu ekranlarda ilk olarak 2011 yıllında “Derin Sular” isimli dizide rol almıştır. 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hâlâ Umudum Var” isimli dizide Gizem Karaca ve Berk Oktay ile başrolleri paylaşmıştır. 2013 yılında ilk sinema filmi olan “Neva filminde başrol oynamıştır. Oyunculuk eğitimine devam eden oyuncunun davul ve perküsyon kullanmakta olduğu biliniyor.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ FİLMİOGRAFİSİ

Oynadığı Diziler
2011 Derin Sular / Fatmagül’ün Suçu Ne?
2012 Uçurum
2013-2014 Benim Hala Umudum Var
2014 Şeref Meselesi
2015 Tatlı Küçük Yalancılar

Oynadığı Filmler
2013 Neva
2014 Sevimli Tehlikeli


Saat: 16:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.