Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Evan Peters Kimdir ? American Horror Story Dizisindeki Tate Kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/80946-evan-peters-kimdir-american-horror-story-dizisindeki-tate-kimdir.html)

Perii 27.12.2013 01:55

Evan Peters Kimdir ? American Horror Story Dizisindeki Tate Kimdir
 
Evan Peters Kimdir ? American Horror Story Dizisindeki Tate Kimdir


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Evan Thomas Peters (20 Ocak 1987) en iyi yaptığı rolleriyle tanınan Amerikalı film ve televizyon oyuncusu, bir FX televizyon antoloji dizisi American Horror Story .

Yaşam ve kariyer
Peters St Louis, Missouri, Julie ve Phil Peters, için yönetim bir başkan yardımcısı oğlu olarak doğdu Charles Stewart Mott Vakfı . [1]

Sadece onun ikinci seçmelere, Engin Adam Kırpma içinde, Adam rolü için yapımcı Michael Picchiottino tarafından seçildi. ”Adam Kırpma” rolü ona Uluslararası altında Aşağı de St George, Utah, En İyi Genç Erkek Oyuncu yılında Eclipse Film Festivali’nde St Louis Uluslararası Film Festivali, Jüri Ödülü-En İyi Erkek Oyuncu bir Screen Actors Guild Yükselen Erkek Oyuncu ödülünü kazandı Darwin, Avustralya ve Phoenix Film Festivali’nde En İyi Çıkış Yapan Film Festivali.

Başlangıçta, Engin çoğunlukla Sony Play Station, Aşamalı Sigorta, Moviefone, Ekşi Patch Çocuk, Papa John Pizza ve Kellogg gibi TV reklamı noktalar, indi. Engin seçmelere ve MGM en umut verici rulo arazi devam edeceğini Sleepover , Disney’in Geleceğin Phil ve ABC dizisi oynadığı bir rol gün . Engin de ABC’nin bilim-kurgu gerilim filmi serisinin oyuncu kadrosunda rol indi Invasion .Ayrıca gibi filmlerde rol destek vardı Gecenin Bahçeleri , An American Crime , Kick-Ass ve Never Back Down (1 +2), ve oynadığı roller üstlendiler konuk The Mentalist , Evi , Monk , Ofis , Plain Sight ve Parenthood . Ayrıca bir üretim olarak Fagin oynarken dahil olmak üzere birçok tiyatro oyunları, rol aldı Oliver Twist Met Tiyatrosu’nda.

Peters ‘atılım rolü en genç sosyopat katil Tate Langdon bu oldu ilk sezonunda hit FX serisi American Horror Story . Ayrıca American Horror Story, ikinci sezon, rol aldı Asylum: American Horror Story Kit Walker, yanlış eşi öldürmekle suçlanan bir adam olarak,. O American Horror Story üçüncü sezon, içinde başlık olarak ayarlanır Coven: American Horror Story karşısında açıklanmayan bir rolü, Taissa Farmiga , ilk sezonunda onun sevgilisi.


Özel hayatı
Engin şu anda Amerikalı oyuncu çıkıyor Emma Roberts . Temmuz 2013′te, Roberts Peters yönelik aile içi şiddet için tutuklandı. Engin dava karar verdi diye, daha sonra saat serbest bırakıldı. [3] [4]



Saat: 13:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.