Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez kimdir (https://www.forumaski.com/biyografiler/81426-kivanc-tatlitug-un-yeni-sevgilisi-basak-dizer-fransez-kimdir.html)

Perii 28.12.2013 19:25

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez kimdir
 
Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez kimdir

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

1980′li yıllarda İstanbul’da doğan Başak Dizer Fransez, 30′lu yaşlarında güzel bir bayandır. 54 kilo, 1.75 cm boyunda olan Fransez; Marmara Üni’de İletişim Bölümü mezunudur. Türkiye’de ki eğitiminden sonra Milano’da Instituto Moda di Burgo’da stilistlik eğitimi almıştır. Daha sonrasında İstanbul’a gelmiş olup LCC tasarım bölümü ile beraber Mimar Sinan Üniversitesinde Moda Tasarımı bölümü eğitim sertifikalarını almaya hak kazanmıştır.

Çeşitli dizilerde Stil danışmanlığı yapmış olan Başak Dizer Fransez, moda eğitimi de almıştır. Ardından, Londra’da Central Saint Martins’de moda kurslarını almış olup, yurda dönüşte Vakko ve Vakkorama’da baş tasarımcı asistanı olmayı hak kazanmıştır.

Tasarımcılık göreviyle son olarak Bilsar Tekstil’de çalışmıştır. Kendisi şuanda; Neşe Aksoy, İdil Fırat, Azra Akın, Meltem Cumbul, gibi isimlerle anılan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sevgilisidir.

Asi Ruh 28.12.2013 19:28

Cevap: Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez kimdir
 
Aman adı kıvanç takıldığıda bu işte :hih: Azra Akın daha iyi bundan.

KaRaqiZz 15.04.2014 16:02

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni aşkı Başak Dizer kimdir ? Biyografisi, Hayatı
 
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni aşkı Başak Dizer kimdir ? Biyografisi, Hayatı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Başak Dizer Kimdir (Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni aşkı Başak Dizer)
Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Başak Dizer için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Kıvanç Tatlıtuğ partide aşkını bir kez daha ilan ederken Başak Dizer şaşkınlığını gizleyemedi. Peki Başak Dizer kimdir?


Adı ünlü yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile anılan tasarımcı Başak Dizer hakkında hiç bilmedikleriniz. Başak Dizer kimdir?
Marmara Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu Başak Dizer, mezun olduktan sonra Fransa’da Moda eğitimi gördü. Daha sonra İtalya’ya giderek Istituto Moda di burgo’da stilistlik eğitimi aldı. Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer, şu anda oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan Medcezir dizisinde Deniz Marşan’la birlikte stilist olarak görev yapıyor. Başak Dizer Fransız eşi Oren Fransez’den yaklaşık 4 ay önce boşandı. Fransız manken Florence Eugene’den ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ ile kocasından boşanan Başak Dizer 1 aydır aşk yaşıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Başak Dizer için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Kıvanç Tatlıtuğ partide aşkını bir kez daha ilan ederken Başak Dizer şaşkınlığını gizleyemedi. Peki Başak Dizer kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer hakkında bilmedikleriniz milliyet.com.tr'de



‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ beş aydır birlikte olduğu sevgilisi Başak Dizer için sürpriz bir doğum günü partisi verdi.

Cihangir’deki Demeti’de yapılan kutlamada ikiliyi GS’li futbolcu Wesley Sneijder-Yolanthe Cabau, Kıvanç Kasabalı-Sedef Avcı çiftleri yalnız bırakmadı. Dizer, doğum günü pastasını sevgilisiyle birlikte üfledi.



Gecede Ahmet Kaya’nın şarkıla-rını seslendiren Tatlıtuğ, bir ara sevgili-sine dönüp “Seni çok seviyorum” diye-rek gecenin en anlamlı cümlesini kurdu. Gazetecilerin karışısına el ele çıkan çift gecenin finalinde “Her şey çok güzeldi. Teşekkür ederiz” dedi.


Marmara Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu Başak Dizer, mezun olduktan sonra Fransa’da Moda eğitimi gördü. Daha sonra İtalya’ya giderek Istituto moda di burgo’da stilistlik eğitimi aldı.



Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer, şu anda oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan Medcezir dizisinde Deniz Marşan’la birlikte stilist olarak görev yapıyor.

Başak Dizer Fransız eşi Oren Fransez’den yaklaşık 4 ay önce boşandı.

Gri 24.08.2015 17:03

Cevap: Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez kimdir
 
Seviyor sanırım uzun sürdü.


Saat: 01:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.