Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   Karolin Fişekçi Kimdir, Karolin Fişekçi Biyografisi (https://www.forumaski.com/biyografiler/98702-karolin-fisekci-kimdir-karolin-fisekci-biyografisi.html)

Jineps 23.03.2014 01:44

Karolin Fişekçi Kimdir, Karolin Fişekçi Biyografisi
 
Karolin Fişekçi Kimdir, Karolin Fişekçi Biyografisi

Karolin Fişekçi Kimdir, Karolin Fişekçi Biyografisi, Karolin Fişekçi hayatı, Karolin Fişekçi hakkında, Karolin Fişekçi fotoğrafları,Karolin Fişekçi, Karolin Fişekçi resimleri, Karolin Fişekçi fotoğrafları, Karolin Fişekçi çekici resimleri, Karolin Fişekçi, çekici fotoğrafları, Karolin Fişekçi foto galeri, Karolin Fişekçi resimleri indir, Karolin Fişekçi duvar kağıdı, Karolin Fişekçi duvar kağıtları, Karolin Fişekçi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Karolin Fişekçi Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü mezunu.

32 yaşındaki Karolin Fişekçi, yoğun cinsel mesajlar içeren sergileri ve nü resimleri ile adından söz ettiriyor.

Nobel ödüllü ünlü yazar Orhan Pamuk'un eski sevgilisidir.

Karolin Fişekçi 2 çocuklu ticaretle uğraşan bir ermeni ailesinde dünyaya gelmiş. Sivas kökenlidir. Babası eski yazma ustası, annesi terzi olan Karolin Fişekçi'nin kendisinden küçük bir de erkek kardeşi var.

Kendi oluşturduğu blogunda Karolin Fişekçi kendisi için "dünyanın en ***** sanatçısı" tanıtımını kullanıyor. Yaptığı bir röportajda bu tanıtımın ona Hüseyin Alptekin'den miras kaldığını ve yaşlansa bile bu unvanı taşıyacağını belirtmişti.

Karolin Fişekçi Edep sınırlarımı kendim çiziyorum ve oldukça yukarıda diyor.

Karolin Fişekçi, 2009'da da erkekliğin fetişleşmiş sembollerine gönderme yapmak için kırmızı mini eteğiyle Beşiktaş Meydanı'ndaki bir topa çıkarak poz vermişti.

Karolin Fişekçi İstanbul'da eserleri Karşı Sanat, Bilsar Binası, Amerikan Hastanesi ve Proje 4L Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi'nde düzenlenen sergilerde yer aldı. 2009 yılında, Platform Güncel Sanat Merkezi, İstanbul Misafirleri Programı'na katıldı.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 18:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.