Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumaski.com/biyografiler/)
-   -   One Direction Grubu Ne Zaman Kaç Yılında Kuruldu (https://www.forumaski.com/biyografiler/99268-one-direction-grubu-ne-zaman-kac-yilinda-kuruldu.html)

Perii 24.03.2014 23:11

One Direction Grubu Ne Zaman Kaç Yılında Kuruldu
 
One Direction Grubu Ne Zaman Kaç Yılında Kuruldu



one direction, one direction grubu ne zaman kuruldu, one direction hakkında bilgi, one direction grubu, one direction grubu kaç yılında kuruldu


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





Gençlerin hayran oldukları One Direction Grubu hakkında bir çok şeyi öğrenmek istiyorlar One Direction Grubu hakkında bilmek isteidkleri şeylerden biriside One Direction Grubunun ne zaman hangi yılda kurulduğu.One Direction Grubu İngiliz ve İrlandalı gençlerin kurduğu bir gruptur.One Direction Grubu İlk Olarak 2010 Yılında İngiltere’de Yayınlanan The X Factor Yarışmasıyla Keşfedilmiştir.



One Direction Grubu daha Sonra 2 Single ve 1 Albüm Çıkarmışlardır. 11 Eylül 2011 Tarihinde What Makes You Beautiful 3 Kasım 2011 Tarihinde de Gotta Be You Singleleri Çıkardıktan Sonra. 21 Kasım Tarihinde İlk Albümleri Up All Night Piyasaya Çıkmıştır.One Direction grubunun ilk teklisi What Makes You Beautiful, 11 Eylül 2011 tarihinde yayınlanmış ve İngiltere müzik listelerinde birinci sıraya yükselmişlerdir.


Saat: 02:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.