Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Boğa Burcu (https://www.forumaski.com/boga/140014-25-kasim-2014-sali-burc-yorumu-boga-burcu.html)

Şafak 24.11.2014 19:24

25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Boğa Burcu
 
25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Boğa Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs) Günün ilk saatlerine aileniz, eviniz ya da güvenliğinizle ilgili konular ve bu konularda acilen yapmanız gereken işlerle başlayabilirsiniz. Oldukça girişken ve hareketli bir güne adım atabilirsiniz. Ancak öğlene doğru bir müddet hayatın durduğunu düşünmeniz mümkün. Akabinde enerjiniz yenilenecek, hayattan daha zevk aldığınız ve huzur bulduğunuz saatlerle günü bitirebileceksiniz.

Alternatif Yorum:

Bu dönemde Yay burcundaki yeniay sizi finansal açıdan etkileyen konulara, ortaklı parasal işlere işaret etmekte. İçerisinde yabancıların olduğu durumlar, kimi zaman risk içeren koşullar da olabilir. Bu koşullarda başkalarının kaynaklarından da yararlabilirsiniz. Miras, borç alacak işleri yeni düşüncelere de neden olabilir. Ancak bu tür konularda aşırı bir iyimserliğe kapılmak yerine, biraz daha dikkatli ve ölçülü hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde tam olarak hesapta olmayan riskli işler de gündeme gelebilir.

Ortak kaynak kullanımı(kredi, miras, nafaka, burs, sponsorluk, prim, sigorta, komisyon, kar, borç alacak v.b) gerektiren konularda bazı zorlanmalar ya da aksilikler yaşanma ihtimali olmasına rağmen yeni olanakların yüzünü gösterebileceği, gerçekçi olunması.


Saat: 14:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.