Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 18 Şubat 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/boga/147292-boga-burcunda-bugun-18-subat-2015-carsamba.html)

DeRDeST 18.02.2015 17:58

Boğa Burcunda Bugün - 18 Şubat 2015 Çarşamba
 
Boğa Burcunda Bugün - 18 Şubat 2015 Çarşamba

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Boğalar Çarşamba günümüz saat 00:29 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü ile başlıyor. Bir yanıyla yenilik hevesi veriyor, diğer taraftan dış dünyada birçok şeyin sizin istediğiniz gibi olmayışı nedeniyle gerginlik yaratıyor. Şöyle biraz rahat bırakın kendinizi. Bırakın ki, stres altında kalmayın.

Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı hem toplum içindeki yerimizi bilerek ortam şartlarına ayak uydurmamız hem de iç dünyamızda baskılardan uzak, kendimizi ifade etmek arzumuzun göstergesi oluyor. Toplumsal görevlerimiz mi yoksa bireysel isteklerimiz mi önemli olan. Bunu tespit etmekte yarar var.

Gün boyu Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Dostlarınızla ve diğer insanlarla iyi ilişkiler kurma arzunuz gayet ön planda. Partnerinizle paylaşımınızda dostça konuşmak, bazı meseleleri halletmeye çalışmak gayet faydalı olur. Eğer siz kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi başarırsanız problemlerinizi mantıklı bir şekilde çözmeniz de kolay olabilir. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, gereksiz yere kuruntulu davranmaktansa anlaşmaya veya konuşmaya hazır bir kişi profili çizmek günü gayet hoş bir şekilde geçirmeniz açısından yararlı olabilir.

Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

Kaynak: Mynet


Saat: 10:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.