Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/boga/147918-boga-burcunda-bugun-23-subat-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 23.02.2015 08:11

Boğa Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi
 
Boğa Burcunda Bugün - 23 Şubat 2015 Pazartesi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Boğalar yeni haftamız, saat 02:28 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisiyle başlayacak. Bu sizin, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmeniz, sıcak ve şefkat dolu davranmanız anlamına geliyor. Ağzınızın tadı yerinde dersem yerinde bir söz etmiş olurum. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz
Saat 09:53 Ay-Güneş görünümü, hem kişisel özelliklerinizle dış dünyada kendinizi ifade edebilmeniz kolay hem de güven içinde olmanın hazzını yüreğinizde duyumsarsınız. İnancınızla üstesinden gelemeyeceğiniz sorun yok gibidir.
Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünümü hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır.
Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, toplumsal ilişkilerde ılımlı, uyumlu, huzurlu, sakin, şefkatli davranmaya özen göstermenin işaretçisidir. Ancak çıkarlar söz konusu olduğunda insanların tavırları, sizinle olan paylaşımı, eş veya iş ortağının yaklaşım tarzının pek de arzu etmediğiniz şekilde geliştiğini gösterir. İşte bu durum sizi bir hayli üzmekte, gerginleştirmekte ve engellendiğinizi düşünmektesiniz. Bu görünüm sizin borç-alacak, miras, kredi, bankalarla alakalı konularda da zorlandığınızın göstergesidir. Dışa belli etmeseniz de bu yazdığım meseleler gün içinde sizi bir hayli düşündürebilir, zorlayabilir.
Yeni haftamızın hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 06:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.