Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/boga/152092-boga-burcunda-bu-ay-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 01.05.2015 10:22

Boğa Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015
 
Boğa Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015

:boga:

GENEL BAKIŞ

4 Mayıs tarihinde boğa burcunun karşıt burcunda bir Dolunay oluşacak. Dolunay tamamlanma bir final anlamında ele alınır. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda karşı tarafın bize yaklaşımlarını inceliyoruz.
Aile olma isteğinin ön plana çıktığı bir dönem. Bitmiş ilişkilerimizle ilgili kin ve öfke varsa bunlardan kurtulmamız lazım.

8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başlıyor. Boğalar için daima arzu ettikleri enerjik bir dönemdir. Çünkü boğalar sahip oldukları her şeyi korumayı amaç edinmişlerdir. Yakın çevremiz, ailemiz dışındaki insanlar görüşmeye, samimi olmaya değer mi diye sorgulayacağımız bir dönem.

12 Mayıs tarihinde kazanç evinizde. Mars, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Ancak Merkür'ün gölgeli günleri ile örtüşmektedir. Mali konularla ilgili akıllıca düşünüp acele kararlar vermememiz lazım.

18 Mayıs tarihinde burcunuz üzerinde Yeniay meydana gelecek. Kişisel girişimlerinizde bir huzur, güven duygusu oluşacak. Ancak finansal ilişkilerimize çok akıllıca bakmamız lazım.

19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileme hareketine başlıyor. Bütçe düzenlemeleri ve hesaplamalar için çok önemli bir dönem başlıyor. Yarım kalan plan ve projelerin üzerinde durulması gerekiyor. Tutumlu davranmamız da yarar olan bir dönem.

21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlayacak. Yine finans konuları gündemde olacak. Kişisel anlamda durumumuza bakacağız. Yaptığımız yatırımlarla ilgili çok acele kararlar vermemiz lazım.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda oluşacak Dolunay, partnerin ilişkide kendi duygularını, değerlerini baskın bir şekilde kabul ettirmeye çalıştığını görüyoruz. Her iki taraf da, benim dediğim olacak şekilde inatlaşabilir. Bu durum gereksiz inatlaşmalara sebep olur. Eğer bu ilişkinin sürmesini istiyorsanız, birbirinizin değerlerine, kişilik haklarına anlayışlı olmak gerekir. Bu Dolunay, temeli güçlü ilişkilerde sorun yaratmaz. Ancak problemli beraberlikte gerilim epeyce yükselir. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, sakinleştirici ve değer verdiğiniz her şeyi koruma altına almanız yönünde olumludur.

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde Mars-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu durum ilişkilerde biraz maddiyatçı düşünmeye, kendini öne almaya, duygusallıktan uzak sadece hesabi hareket etmeye neden olabilir. Bunu partnerinizin davranışlarında da görebiliriz. Güven içermeyen, aynı hedefte olmayan çiftler 15 Mayıs tarihinde zorlanırlar. 16 Mayıs tarihi ise, romantik paylaşımlar, hoş karşılaşmalar, huzur verici insanlarla bir arada olmak adına olumludur. Bazı pürüzler varsa, bu hoş etki altında çözüme kavuşabilir.

18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki görünüm, iletişimde bulunduğumuz insanların, karşı karşıya geldiğimiz kişilerin ne kadar güvenilir olduklarına önem vermemiz gerektiğini gösteriyor. Genelde yakın çevremizdeki insanlarla daha fazla bir arada oluruz. Çünkü onları tanıdığımız için, rahatızdır. Aşkta uzun vadeli düşünmek en doğrusudur. Sağlamlık önemlidir. Kaldı ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Zaten dikkatli hareket etmekte yarar vardır.

25-31 Mayıs arası: 25 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişki meselelerinde duyarlılığımızı işaret ediyor. Çevremizdeki kişilerle veya özel hayatımızda koruyucu, ılımlı, uyumlu, seveceniz. Değerlerimizin, sahip olduklarımızın kıymetini ve şükrünü biliyoruz. Ancak beklenmedik durumlar veya bir takım sürprizlerle karşılaştığımızda, birileri bizi bir şeylere zorlandığında canımız sıkılıyor. Böyle olunca doğaldır ki, bizi mutlu edebilecek, rahatlatacak insanlara yönelebilir, inatlaşan, canımızı sıkan kişilerden uzak durmaya çalışabiliriz. Hele hele uyanık tipler, sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen kişiler bize göre değil. Ne kimse beni hayal kırıklığına uğratsın ne de inandığım değerleri hafife alsın istemeyeceğiz. Merkür geri hareketi bizim aşkta geçmiş ve şu anki durumumuzu ideallerimiz ve hayallerimiz çerçevesinde ele alacağımızı gösteriyor.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, iş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yönlendirebilme gücüne sahipsiniz. Evet, duyarlısınız belki de bir hayli hassassınız. Ancak bunun nedeni size güven veren, istikrarlı, düzenli bir iş hayatı arzunuz nedeniyledir. Biraz endişelenirsiniz. Ancak yine de işiniz söz konusu olduğunda sıcakkanlı davranabilirsiniz.

11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünüm, iş başvurularında güvenliğimizi öne aldığımızı gösteriyor. Doğal olarak yeni bir iş, yeni bir çevre söz konusu olacaksa, temkinli düşünürüz. Alıştığımız ortamı, güvendiğimiz işleri, bildiğimiz ortamları tercih ederiz. Bu yüzden de kararsız kalabiliriz. Çalışanlar için bu tarihteki görünüm, iş hayatında hassasiyetin yükselmesine neden olur. İsteriz ki, insanlar daha hoşgörülü olsun, vicdanlı davransın, huzursuzluk olmasın. Özellikle iş ilişkilerinde bu çok daha ön plandadır. 16 Mayıs tarihi ise, aradığımız huzuru, arzu ettiğimiz rahatlığı, güzelliği işaret eder.

18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, eğitim-ticaret-çevre-aile-yuva-maddi-manevi anlamda kendinizi garanti altına alma ve bu konularda uzun vadeli olana yönelme anlamındaki kararlılıktır. Üretmekten, kaynak elde etmekten, kazançlı çıkmaktan yanasınızdır. Yeniayın yöneticisi Merkürün gölgeli günlerindeyiz ve 19 Mayıs tarihinde geri hareketi başlayacağı için, parasal konularda tabii ki aceleci davranmamak, dikkatlice hareket etmek gerekiyor. Hesabımızı bilmemizde yarar var. Ayrıca mali konularda hesaplarımızı mutlaka iyi kontrol edelim.

25-31 Mayıs arası: Haftaya adım atarken, mevcut işimizin bize her anlamda güvence sağlayıp, sağlamadığına bir bakmamızda yarar var. İdeallerimize ve hayallerimize uygunluğu kadar kazandırıcı olup olmadığı üzerinde de düşünmeliyiz. Mevcut durumu gözlemlemek, kendimize hedef koymak ve hedefe ulaşmak için bizim istekli olmamız lazım. Eğer şu andaki işimize, öylesine, mecburiyetten veya alıştığımız bir düzen diye katlanıyorsak ve bundan hoşnut değilsek, bir de kazanç anlamında tatmin olmuyorsak bilinçli düşünmek zorundayız. Haftanın genelinde çalışma hayatımızla ilgili konularda hem olanı sürdürmek hem de neler yapabileceğimizi ele almakta yarar var.

PARA

1-10 Mayıs arası: Maddi konular bu hafta, iş hayatınızla ilgili meselelerde son derece önemli ve belirleyici bir unsur olarak dikkat çekiyor. Doğal olarak insan cebine giren miktara göre değerlendirmede bulunabilir.

11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde başlayacak Mars-İkizler burcu seyri, maddi açıdan iki ayrı işten gelir sahibi olmak veya iki ayrı yerden gelecek paraların göstergesidir. Çabuk hesaplama-hemen karar verme, karşılıklı miras, mal, mülk taksimi, ortaklar arasındaki bölüşümlerde tabii ki dikkatli olunmalıdır. Bir de kazandığımız ile ödemelerimiz arasındaki dengenin yerli yerinde olmasına özen göstermemiz gerekir.

18-24 Mayıs arası: Maddi konularda gayet önemli olan Merkür geri hareketi 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında etkilidir. Hesapsız işlere kalkışmamak, parayla alakalı her işimizi iyi kontrol etmek, takip etmek, yaş tahtaya ayak basmamak gerekiyor. Söz ile değil belge ve garantiyle iş yapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim.

25-31 Mayıs arası: Finansal konularda bu hafta bir hayli önemli. Çünkü tüm görünümlerin etkili olduğu alan, kazanç meselelerine sizi yoğunlaştırıyor. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşünüyoruz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur.

Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 8-9-12-13-17-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-23-24-31
Aşkta En Şanslı Günler: 26-27
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19

Yeniay: 16-17-18
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 3-4-5-31
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 21:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.