Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 17 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/boga/153530-boga-burcunda-bugun-17-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 17.05.2015 02:38

Boğa Burcunda Bugün - 17 Mayıs 2015 Pazar
 
Boğa Burcunda Bugün - 17 Mayıs 2015 Pazar

:boga:

Sevgili Boğalar saat 02:05 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji, bizlere hem huzur duygusu hem de güvenlik sunuyor. Bu enerji sayesinde bulunduğunuz ortam renklenir. Kişi hayata güzel hislerle ve dileklerle yaklaşır. Bir insana veya bir olaya sakin biçimde yanaşır ve onu güzel yönleriyle ele almaya çalışır.

Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, size huzur veren, kendinizi rahat hissetmenizi sağlayan bir enerjidir. Gönlünüzden geçeni sevdiklerinizle paylaşmaktan zevk alırsınız. Koruduğunuz değerlere sahip çıkarsınız ve kimsenin canınızı sıkmasına izin vermezsiniz.

Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, kişisel anlamda evimiz, ihtiyaçlarımız, ailemizle olan temasımız yönünde abartılı düşünmemek, ailenin birbirine karşı anlayışlı davranması gerekiyor. Bir mülkün paylaşımı, bir eve taşınma, kiralama, satın alma gibi hususların da mutlaka mali anlamda gözden geçirilmesinde yarar var. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde hareket etmek lazım.

Saat 11:38 Ay-Pluto destekleyici görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz.

Saat 21:04 Ay- Chiron tılsımlı etkisi, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Peşinden gittiğiniz her şey veya güvendiğiniz insanlarla ilgili fikirlerinizde kararlılık sağladığı gibi, rüyalarınızı gerçekleştirme yolunda da moral kazandırıcıdır. Parasal konularda esnek düşünmenizi sağlayan bu şefkatli görünüm, ihtiyaçlarınız ve sevdiklerinizle ilgili harcamalarda bulunmanız anlamına gelebilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 15:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.