Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı (https://www.forumaski.com/boga/154671-boga-burcunda-bugun-26-mayis-2015-sali.html)

DeRDeST 26.05.2015 08:50

Boğa Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı
 
Boğa Burcunda Bugün - 26 Mayıs 2015 Salı

:boga:

Sevgili Boğalar Salı günümüz, saat 02:38 itibariyle etkili, Mars-Neptün görünümüyle başlıyor. Parasal konular başta olmak üzere, toplumsal aktivitelerde aklı başında hareket etmemizdir. Yaşadığınız toplum, elinize geçen para ve yapmak istediklerinizi çok iyi bir şekilde değerlendirmenizdir. Bu sizi ilerisi adına yanılmaktan korur. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşünüyoruz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur.

Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda ılımlılık kadar, güven olgusunun da sizin açınızdan önemini işaret ediyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk almalıdır diye düşüneceksiniz.

Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, her türlü mesele üzerinde koşulların bir hayli değişken olduğunu gösteriyor. Siz de bu yüzden, dikkatli hareket etmekten yanasınız. Gün içinde her konuya dikkat kesilerek inceleyebilirsiniz. Neler oluyor neler bitiyor merak edersiniz. Titiz düşünürsünüz. Bu para veya aşk hayatınız, çocuklar, kişisel anlamdaki tüm konularda baskındır.

Saat 10:42 Ay-Merkür görünümü, bireyin, akıllıca düşünmesi halinde seçimlerinde yanlış yapmayacağını, parasına sahip çıkacağını, neye yatırım yapacağını bileceğini işaret ediyor. Maddi konularda bilinçli düşünmenin ve zeki davranmanın önemli olduğu konusunda bizi uyarıyor.

Saat 18:35 Ay-Pluto görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanızda size kuvvet sunuyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda olgun düşünmenizi, her ayrıntının bütünün bir parçası olduğunun bilinci içinde hareket etmenizi, acele kararlar vermemenizi söylüyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 18:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.