Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/boga/156697-boga-burcunda-bugun-7-haziran-2015-pazar.html)

DeRDeST 07.06.2015 10:34

Boğa Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar
 
Boğa Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar

:boga:

Sevgili Boğalar Pazar gününe, Ay-Kova burcu geçişiyle adım atıyoruz. Sizler açısından bugün, ailevi konularda uyumlu davranmaya çalışmak pek kolay olmayabilir. Yaşanan bir takım olaylar, çelişkili durumlar, dengenizi bozabilir ve sizi gerginleştirebilir. Sürpriz gelişmeler, ister istemez kafa karıştırabilir. Sizin asla kabul etmeyeceğiniz fakat bir şeklide yaşamak zorunda kalınan meseleler sıkıcı gelebilir. İradenizi ön planda tutarak durumları ele almakta yarar var.

Saat 11:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, maddi yönde ihtiyaçlarımızın karşılanması, mesleki ve ailevi meselelerin ele alınması yönünde önem taşıyor. Bunları göz ardı etmeyeceğiz ve uygun bir şekilde nasıl halledebiliriz onun üzerinde duracağız. Yuvamız içinde ailemizi ilgilendiren konulara eğilmemiz gerekecek. Hem soğukkanlı olmamız lazım hem de mantıklı. Bize değil biz birilerine uymak zorunda kalabiliriz.

Saat 14:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı hem toplum içindeki yerimizi bilerek ortam şartlarına ayak uydurmamız hem de iç dünyamızda baskılardan uzak, kendimizi ifade etmek arzumuzun göstergesi oluyor. Toplumsal görevlerimiz mi yoksa bireysel isteklerimiz mi önemli olan. Bunu tespit etmekte yarar var.

Saat 15:31 Ay-Mars görünümü, arzu ettiğimiz şekilde para harcamanın göstergesidir. Arzu ettiğimiz şeyleri alırız. Bir dostumuzu, ailemizden birini, arkadaşımızı, sevdiğimiz bir kişiye sürpriz yapabiliriz.

Saat 17:31-8 Haziran saat 11:16 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bir probleminizden kurtulmak, aksamaların önüne geçmenin yolu, sakin olmak, iç sesinize kulak vererek ilerlemekte yarar var. Yapacaklarınızı kafanızın içinde düzene koymanız ve o düzen içinde yerine getirmeniz gayet faydalıdır. Bu size zaman kazandırabilir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 11:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.