Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Zeynep Turan Boğa Burcu Temmuz 2015 (https://www.forumaski.com/boga/158810-zeynep-turan-boga-burcu-temmuz-2015-a.html)

DeRDeST 02.07.2015 18:36

Zeynep Turan Boğa Burcu Temmuz 2015
 
Zeynep Turan Boğa Burcu Temmuz 2015

:boga:

Geçmiş zamanlardan kalan sorumluluklarını Haziran ayında daha net hissetmiş olsan da; Temmuz ayının ilk günleri, kimsenin kimseyi dinlemek istemediği ve işlerin zor yoldan halledildiği durumlara vurgu yapıyor. 2 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, oldukça karışık bir Dolunay. İnatçı olmadığını düşünen Boğalar bile bugün karşılarındaki insana adeta kök söktürebilir.

“Haddini bil” sözünü sık sık kullanacağın günler…
Sözünü dinletmek için baskı kurmaya çalışabilir; seyahat, eğitim ve hukuki işler alanında zorlayıcı etkilere maruz kalabilirsin. Sen ne kadar her şeyin kusursuzca ilerlemesini istesen ve inat etsen de bazen şansları zorlamamak en iyisi olabilir. Aslında ayın ilk 15 günlük sürecinin bu şekilde gergin etkilere sahip olacağını söylersem yanlış olmaz. Çünkü 6 Temmuz’da da oldukça kaotik bir açı gerçekleşecek. Güneş - Plüton karşıtlığı, duygular ve egolar arasında kalacağımızı işaret ederken bir yandan da yöneticilerin, patronların, otorite figürlerinin kaprislerini öne çıkarıyor.
Aşk, duygusal konular, aile…


8 Temmuz’da Merkür Yengeç burcuna geçiyor… Bu geçiş, kariyer yaşamını ve profesyonel hayatını bu dönemde her şeyin gerisinde bırakacak ve özel hayatını harekete geçirecek. Eğer beraberliği olan bir Boğa burcuysan; ilişkinde ihmal ettiğin ya da gözden kaçırdığın birçok noktayı değerlendirme fırsatı yaratabilirsin birlikte olduğun kişiyle. Eğer birlikteliği olmayan bir Boğa burcuysan etrafına biraz daha dikkatli bakmanı öneririm. Aşk’ın nereden çıkacağı belli olmaz öyle değil mi?

16 Temmuz Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay; sana cesaret, enerji ve iyi şans getirecektir, emin ol! Bu zaman içerisinde, yarım kalan her şeyi tamamlayabilirsin. Örneğin; Kreatif bir projen varsa yöneticinin karşısına geçip rahatlıkla anlatabilir, iletişimini doruğa çıkarabilirsin ya da uzun zamandır sürekli göz göze geldiğin kişiye gidip merhaba demeye ne dersin? Çünkü bu Yeniay sana kendini hissetmediğin kadar cesaretli, şuh ve kendinden emin hissettirecek; bu nedenle yapmaktan çekindiğin, cesaret edemediğin ne varsa hepsini hayata geçir derim ben…
Tehlikenin adı ise eski sevgili! Venüs, ayın 25’inde Başak burcunda retroya giriyor ve gerileme sürecindeyken eski aşkları akla getirebilir. Özellikle de Ağustos ayında sosyal medyadan eski sevgilini araştırıp, onun ne yaptığına bakabilirsin. Araya arkadaşlarını koymakta usta olduğunu biliyorum. Hiç çaktırmadan, onunla ilgili bilgi almayı da başaracaksın. Kısacası libidonun düşük olduğu bu süreçte, aşk sana pek de tat vermeyecek…

Tamam moralleri biraz düzeltelim artık…. Evet, Temmuz ayı biraz zor bir ay, bunu inkar edemem ama ayın 16’sındaki Yeniay ve 31 Temmuz’da Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, bu günlerin üstesinden daha kolay gelmeni sağlayacak. Bu seferki Dolunay, adeta Yeniay görünümlü bir Dolunay! Hem de kariyer evin üzerinde etkili! Mesleki konularda yeniklere açık olduğun bir sürece girmişken, kendinde daha önce fark etmediğin bazı yeteneklerini keşfedebilirsin. Girişimlerde bulunmak ve atılımcı davranmak seni iş hayatında bir adım öteye taşıyacaktır.

twitburc.com


Saat: 02:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.