Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   14 Ağustos 2015 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/163231-14-agustos-2015-cuma-boga-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 14.08.2015 14:47

14 Ağustos 2015 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
 
14 Ağustos 2015 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


:boga:

Sevgili Boğalar Cuma gününe, saat 17:53 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay etkisinde adım atıyoruz. Ailemiz, evimiz, çevre ilişkilerimiz yönünde önem taşıyan bu Yeniayın geri hareketli Venüs ile olan kavuşumu, geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana olan gelişmelerin geldiği noktayı görebilme yönünde önem taşıyor. Eğer o zaman bir karar vermişsek, şimdi bu Yeniayda uygulayabiliriz.
Ancak yepyeni bir karar veriliyorsa mutlaka üzerinde düşünmeliyiz. Çünkü Venüs geri hareket dönemindeyiz. Bu Yeniay, aileye bir çocuğun doğumu veya hamilelik, torun sahibi olunması, bir evin alışı, satışı, kiralanmasıyla ilgili konuları da gündeme getiriyor. Bizler bu Yeniayda daha önceki kararlarımızı bilinçli şekilde ele alacağız. Önümüzdeki iki haftalık süreç sonunda geldiğimiz noktaya bakacağız. Onun için lütfen, aceleci ve baskın tavırlar içinde kararlar vermeyelim. İlişkilerimizde belli bir esneklik payı bırakalım. Egosantrik hareketlerden kaçınalım. Çünkü bu Yeniayda aşırı gururlu tepkilerde bulunmak aile içinde huzursuzluğa neden olabilir. Daha önce yeni bir eve taşınmış olanlar eksiklerinizi gözden geçirmenizde yarar var.
Yeniayın geçmişe dair konuları tekrar ele almamızda, yenilikleri ise dikkatlice gözden geçirmemizde faydalar getirmesi dileğimle.

mynet


Saat: 08:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.