Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   26 Ağustos 2015 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/164632-26-agustos-2015-carsamba-boga-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 26.08.2015 01:13

26 Ağustos 2015 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
 
26 Ağustos 2015 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
:boga:
Eviniz, iş yeriniz ve yakınlarınız ile ilgilenebilirsiniz. Daha önce ihmal ettiğiniz veya tembellik ettiğiniz işleri yapmak için şimdi hevesli olabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve uzaklarda yaşayan yakınlarınızı arayabilirsiniz. Bugün kendinizi keyifli hissedeceksiniz ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Üzerinizde baskı duygusu uyandıran durumlar olabilir fakat siz kendinizi rahat hissedecek ve rahat davranacaksınız. İyimser tavrınız, çevrenizdeki önemli kişileri etkileyecek ve beklediğiniz yardımı alacaksınız. Özellikle saygın çevreler sizi destekliyor.

Boğa Burcu Genel Durum
Başka insanlarla ortaklaşa kullanmakta olduğunuz maddi kaynaklar hakkında bazı düşünceleriniz olabilir. Bu düşüncelerin fazlasıyla iyimser olmasını engelleyin. Orta nokta bulmaya özen gösterin.

Boğa Burcu Kariyer Durumu
Parasal konularla ilgili olarak istikrarlı bir program yapmanız ve ılımlı bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Kararları da tek başınıza almaktan kaçının ve herkesin onayladığı hamlelere yönelmeye önem verin.


Saat: 03:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.