Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcu (https://www.forumaski.com/boga/25632-boga-burcu.html)

Ela 25.01.2013 10:22

Boğa Burcu
 
Yapmak istediklerimizi bilinçli bir şekilde ele almalıyız. Sözgelimi bir projemiz mi var, iş hayatımızda bir yenilik mi düşünüyoruz, bir toplulukta mı görev alacağız, biz hangi alanda ilerlemek niyetindeyiz bunlar üzerinde bir düşünelim. Bu görünüm, hareketlilik, farklı bir gözle yaşamımızı ele almak, yeni ilgi alanları keşfetmek, işimizle ilgili değişiklikler yapabilmemiz anlamındadır. Bir de şunu ekleyeyim. Siz aslında kendinizi yeniden keşfediyorsunuz dostlarım, farkında mısınız?

İş hayatımız ve ilişkimizle alakalı konularda yaşanan gerilimi işaret etmektedir. Bu gerilimin sebebi, başkalarıyla aramızdaki görüş farklılığı yüzündendir. İlerlemek istediğimiz halde durup beklemek zorunda kalırız. Tam olarak karar vermemiz zordur. Devam mı yoksa tamam mı diye düşünürüz. Haksız duruma düşmek istemeyiz. Yenilgiyi veya anlaşmazlıkları, karşı tarafın inatçılığı yüzünden yaşadığımıza karar veririz. Hatta birileri bizi suçlar, biz de aynı şekilde onları suçlarız. Burada yapılması gereken ne başkalarının beklentilerine uyup kendi arzularınızdan vazgeçmek ne de inatçılık edip ateşi körüklemektir. Beklemek ve olana bitene mantıklı bir şekilde bakmak yararlı olur.

İlişkilerimizde sağlam ve uzun vadeli düşünmekte yarar var. Acil kararlar vermek yerine, şöyle bir incelemede bulunmak, problemleri farklı açıdan görmemizi sağlayabilir.


Saat: 01:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.