Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   07 Ağustos 2013 Çarşamba Boğa Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/boga/45983-07-agustos-2013-carsamba-boga-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 07.08.2013 15:03

07 Ağustos 2013 Çarşamba Boğa Burcu Yorumu
 
07 Ağustos 2013 Çarşamba Boğa Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kendinizi oldukça güçlü ve enerjik hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün yapmanız gereken işler olabilir. Bu işleri enerjinizi doğru kullanarak rahatlıkla halledebilirsiniz. Bugün akşam saatlerinde alacağınız bir haber ile kısa bir yolculuğa çıkma kararı alabilirsiniz. Sizinle birlikte gelmek isteyen bir yakınınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Şu sıralar duygusallığınız çok ön planda. Fakat sevgiliniz size karşı anlayışsız davranışlar sergiliyor. Bu durum sizi çok yıprattı. Sevgiliniz sizi anlamıyor olabilir. Onunla açık açık her şeyi konuşmalısınız.

İş Yaşamı : Bugün durgun bir işgünü geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhatap olmamaya çalışın ve onlardan uzak durun. Bugün iş yerinizde kendinizi geliştirecek faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz.

Para Durumu : Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabileceğini bir gündesiniz. Bugün harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Ay sonunda borçlarınız birikebilir.

Dikkat : Özellikle iş yerinizde agresif davranışlarda bulunmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.


Saat: 07:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.