Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Boğa (https://www.forumaski.com/boga/)
-   -   Boğa Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/boga/63899-boga-burcu-gunluk-yorum-1-kasim-2013-a.html)

Naevia 01.11.2013 01:08

Boğa Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013
 



Boğa Burcu Günlük Yorum | 1 Kasım 2013


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Özellikle bayan olanlar gizli beğenilere açık olacaklar ama bu partnerlerini aldatmaya varmayacak. Bunun yanı sıra süregelen beraberlikleri olanlar, iş eğitim gibi sorunlar yüzünden belli bir süre ayrı kalacaklar. Sevilmenin mutluluğunu ve ayrılmanın hüznünü yaşayacaklar.
Bazı önemli atılımlarınızı, karar ve anlaşmalarınızı bazı dostlarınıza açarsanız size destek olacaklardır. Ancak, bazılarından da gizli tutmalısınız. Çünkü bu dost sandığınız insanlar size karşı gizli düşmanlıklar içindeler.

Bugün para kazanmaktan çok para harcama günü yaşayacaksınız. Bu arada kredi borçlarınızda bir artış olacak.

Bazı konularda atılım içerisinde olacaksınız ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işler hakkında herkese bilgi vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın.

Bugün, beklediğiniz şeyler hakkında güzel fırsatlar yakalayacaksınız ama fırsatları değerlendirirken de zorlanacaksınız. Bugün, biraz daha kendinize güvenle hareket edeceksiniz. Vereceğiniz ani karar ilerde sizi pişman etmeyecek. Duygusal hayatınızda mutluluk ve hüzün bir arada olacak.


Saat: 10:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.