Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Süet Ayakkabı Nasıl Temizlenir (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/109629-suet-ayakkabi-nasil-temizlenir.html)

Esz 18.05.2014 03:39

Süet Ayakkabı Nasıl Temizlenir
 
Süet Ayakkabı Nasıl Temizlenir

Biliyorsunuz, süet ayakkabıları ıslak bezle silmeye çalıştığımızda leke yayılıyor ve ortaya kötü bir görüntü çıkıyor. Tozpembe süet ayakkabı aldım. Açık renkli olduğu için ilk giyişimde lekelendi.Süet ayakkabı nasıl temizlenir konusunda ben de kendime göre bir temizleme yöntemi buldum. Sizin de işinize yarar diye düşünerek paylaşmak istiyorum.

Süet ayakkabımı temizlemek için Cillit Bang isimli temizlik ürününü lekenin üzerine sıkıyorum. Ürünün etkili olması için birkaç dakika bekliyorum. Hemen ardından bulaşık süngeri ile sürterek lekeyi temizliyorum. Kuru ve temiz bir bezle ayakkabıyı kuruluyorum. Böylece süet ayakkabım üzerindeki tüm lekeler çıkıyor.

Çamaşır suyu ya da diğer yoğun temizleyici ürünler ayakkabı rengini açıyor. Daha önce denediğim için iyi biliyorum. Cillit Bang ise sadece lekeyi temizliyor, renk değişikliği yapmıyor. Süet ayakkabı üzerindeki toz, yağ, çamur gibi tüm lekeleri iz bırakmadan temizliyor.

Bia 18.05.2014 04:37

Cevap: Süet Ayakkabı Nasıl Temizlenir
 
Süet ayakkabıyı severim çok şık durur, ama çok kullanışsız malesef..

EbruLi 18.05.2014 12:29

Cevap: Süet Ayakkabı Nasıl Temizlenir
 
Bizim ayakkabi canta uzerine magazamiz var ondan bilirim tempo die bi sunger var uzerinde ozel bi sivi var onunla sildinmi yeni gibi oluyor
Musterilerimize veriyoruz bazen :)


Saat: 08:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.