Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Balkonsuz Evlerde Çamaşırlar Nasıl Kurutulur? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/138171-balkonsuz-evlerde-camasirlar-nasil-kurutulur.html)

Jineps 10.11.2014 21:03

Balkonsuz Evlerde Çamaşırlar Nasıl Kurutulur?
 
Balkonsuz Evlerde Çamaşırlar Nasıl Kurutulur?


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Balkonlar, çamaşır kurutmada ilk yardımcımız ancak hepimizin evinde bir balkon yok. Bu durumda çamaşırlarımızı nasıl kurutabiliriz?

Büyükçe bir banyomuz varsa, duvardan duvara çamaşır asma aparatı gerip balkon yerine burada kurutma işlemi yapabiliriz.

Küçük bir odamız varsa kurutucu askımızı bu odaya kurup camı da açarak çamaşırlarımızı havalandıra havalandıra kurutabiliriz.

Peteklere asılan küçük kurutucu askılar var; hiç gördünüz mü? Büyük marketlerde çok ucuza bulabilmek mümkündür. Bu aparatlar kışın peteklere asıp da iç çamaşırı ve çorap gibi küçük giysilerinizi kurutmak için çok ama çok ideal.

Büyük çamaşırlar içinse petek üstleri iyi bir kurutma bölgesidir. Çok yığmamak kaydıyla peteklere sereceğimiz çamaşırlar kolayca kurur ve kısa zamanda pek çok çamaşırınızı kurutmuş olursunuz.

Eğer apartmanınızda yasak değilse en havadar yöntem ise bir odanın pencere duvarına dışarıdan çamaşır asma aparatı taktırmaktır. Bu şekilde çarşaf, nevresim gibi büyük çamaşırlar güneş ve rüzgârla misler gibi kuruyacaktır. Hatta bazı eski mahallelerde makara sistemi mevcuttur ki çokça çamaşır asmaya imkân sağladığı için çok güzel bir sistemdir.

Bir diğer tavsiyemiz ise çamaşırlarınızı askılara asıp askıları da evde ya da çamaşırlığınızda uygun olan yerlere takmanızdır. Özellikle oda kapılarının üstleri bu konuda size sandığınızdan daha çok yardımcı olacaktır.

Kurutma yeri kısıtlı olan hanımlara ilk yıkadıkları çamaşırlar kurumadan, ikinci makineyi yıkamamalarını tavsiye ediyoruz.

Alıntı.


Saat: 16:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.