Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Ask.Fm’i Kim Kurdu (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/142957-ask-fm-i-kim-kurdu.html)

Friend 29.12.2014 16:42

Ask.Fm’i Kim Kurdu
 
Ask.Fm’i Kim Kurdu


Letonya merkezli bir sosyal ağ olan Ask.Fm 16 Haziran 2010 tarihinde kurulmuş ve oldukça hızlı bir yayılma gerçekleştirmiştir. Kullanıcıların bir...


Letonya merkezli bir sosyal ağ olan Ask.Fm 16 Haziran 2010 tarihinde kurulmuş ve oldukça hızlı bir yayılma gerçekleştirmiştir. Kullanıcıların bir profil oluşturduğu Ask.Fm‘de genel amaç kullanıcılar arası soru – cevap şeklindedir. Kullanıcılar bu sosyal ağda birbirlerine anonim olarak veya kimliklerine göstererek sorular sorabilmekteler.

4 Temmuz 2013 tarihinde yapılan resmi açıklamaya göre Ask.Fm’in resmi kullanıcı sayısı 70 milyona ulaşmış durumdadır. Kurucusunun kim olduğu hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmazken şuan ki ceosu Ilja Terebin‘dir.

70 milyona ulaşan kullanıcısı ile beraber günde ortalama 30 milyona yakın soru sorulan sitede kullanıcılar oldukça aktif olarak bulunmaktadır.

Arapça, Boşnakça, Flemenkçe, Çekçe, Almanca, İngilizce, Estonca, İspanyolca, Filipinli, Fince, Fransızca, Hırvatça, İtalyanca, Letonca, Litvanca, Macarca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Portekizce (Brezilya), Romence, Slovakça, Slovence, İsveççe Türkçe, Yunanca, Bulgarca, Makedonca, Rusça, Sırpça, Ukraynaca, Gürcüce, Endonezya, Moğolistan, Çince, Japonca gibi birçok dilde hizmet veren Ask.Fm her geçen gün kendini daha da geliştirerek büyük kitlelere hitap etmektedir.

Ada 29.12.2014 16:48

Cevap: Ask.Fm’i Kim Kurdu
 
Özellikle yaşları küçük kardeşlerimiz için tehlike arz eden birşey!!


Saat: 07:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.