Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Yapışkanlı Etiketler Nasıl Çıkartılır? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/153789-yapiskanli-etiketler-nasil-cikartilir.html)

VERA 19.05.2015 00:07

Yapışkanlı Etiketler Nasıl Çıkartılır?
 
Yapışkanlı Etiketler Nasıl Çıkartılır?

Dolaba, cama, tabağa veya buzdolabınıza yapıştırılmış çıkartma etiketleri çıkartmak oldukça zordur. Bu yazımızda yapışkan artıklarını bırakmadan, kolayca çıkartmanın yöntemlerini anlatacağız.

Tabak, çanak gibi mutfak eşyaları üzerindeki etiketleri bulaşık makinesinde yıkayarak kolayca çıkartabilirsiniz. Yalnız kurutma işlemine geçmeden önce makineyi durdurup çıkan tüm etiketleri almanız gerekir, aksi halde kurutmaya geçtiğinde etiketler makinenizde herhangi bir yere yapışabilmektedir.

Buzdolabı, cam, dolap gibi eşyaların üzerindeki yapışkanlı etiketleri çıkartmak daha zahmetlidir. En etkili yöntem sıcak su buharıdır. Bir ütü yardımıyla etiketin üzerine 1-2 dakika kadar buhar tutun, yumuşayan etiketi elinizle sökün, kalan yapışkan artıklarını kolanyalı bir pamuk veya alkol ile nazikçe silerek temizleyin. Aseton, tiner gibi kimyasal maddeler ile silmeye kalkmayınız aksi halde yüzeye zarar verebilirsiniz.

Hipnoz 19.05.2015 10:08

Cevap: Yapışkanlı Etiketler Nasıl Çıkartılır?
 
Sirke ile silmekte ise yariyor :(666):

Aura 23.05.2015 22:12

Cevap: Yapışkanlı Etiketler Nasıl Çıkartılır?
 
Sac kurutma makinesi ile daha cabuk oluyor :p


Saat: 23:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.