Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Tele Satışı Nasıl Geliştirilir? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/156867-tele-satisi-nasil-gelistirilir.html)

DeRDeST 07.06.2015 20:05

Tele Satışı Nasıl Geliştirilir?
 
Tele Satışı Nasıl Geliştirilir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Telefon, bir satış profesyonelinin işinin önemli bir parçasıdır. Daha çok satış yapıp daha çok kar edebilmenize yardımcı olmak için pratik yapıp kendinizi geliştirebileceğiniz telefon satışı geliştirme ipuçları vardır.

♥ Kişiliğinizi geliştirin; böylece telefondaki müşteriler sizi sever ve sizinle iş yapmak isterler. Tuşları çevirirken gülümseyin ki müşteriniz sizin mutluluğunuzu hissetsin. Pozitif olun ve satışı yapacağınızı düşünün.

♥ Telefonda, üzerinde iyi düşünülmüş bir konuşma metni kullanın, böylece müşterinize ne diyeceğinizi bilirsiniz. Çünkü satışı yapabilmek için önünüzde duran fırsat penceresi küçük olabilir.

♥ Konuşmanıza, müşterinizin ihtiyaç duyduğu ve ona yardımcı olacak bir ürün, program veya hizmet için aradığınızı söyleyerek başlayın. “Nasılsınız, nasıl gidiyor” gibi sıradan soruları asla sormayın.

♥ Müşterilerle aranızda daha iyi anlaşma sağlayacak ve satışı yapmanıza yol açacak iyi düşünülmüş sorular sorun. Telefon satışınızı geliştirecek biçimde müşterilerinize onların ihtiyaçlarının ve beklentilerinin ne olduğuna yönelik sorular sorun.

♥ Telefondayken hevesli olun. Satış sunumu sırasında müşterinizin ismini en az üç kez telaffuz edin.♥

♥ Müşterilerinize, sattığınız ürünü daha önce alan, kullanan ve mükemmel sonuç alan diğer kişilerin tanıklıklarından ve deneyimlerinden söz edin.

♥ Satış sunumunu gerçekleştirdikten sonra satışı yapın. Satışı, müşteriye sattığınız şey hakkında ne hissettiğini sorarak kapatın.


Saat: 18:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.