Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Diksiyon Eğitimi Almak İçin Nerelere Başvurulmalı? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/158969-diksiyon-egitimi-almak-icin-nerelere-basvurulmali.html)

DeRDeST 05.07.2015 08:54

Diksiyon Eğitimi Almak İçin Nerelere Başvurulmalı?
 
Diksiyon Eğitimi Almak İçin Nerelere Başvurulmalı?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Diksiyon eğitimi almak için, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sertifikaları olan, uzman kişilerin ders verdiği kurslara gitmek gerekir.

Diksiyon kursları bittikten sonra, öğrendiklerinizi hayatınızda uygulamaya yaşam boyu devam etmelisiniz. Diksiyon kurslarının süreleri genelde 6 ay kadar olmaktadır.

Kurs bitirildikten sonra bir sertifika alınır. Daha da geliştirmek istenirse, profesyonel spiker olma yollarını açan başka kurslara katılabilirsiniz. Bu olanaklara sahip değilseniz, diksiyon kitapları yazmış emekli televizyoncuların kitaplarından yararlanabilirsiniz.

Egzersiz ve alıştırma yapmak, dil tembelliğini atmak için çok önemlidir. Gazeteleri ve kitapları sesli okumaya gayret etmelisiniz. Çünkü kitaptan diksiyon öğrenirken sizi uyaran bir öğretmeniniz yoktur. Ancak kendinizi kaydederek doğruları ve yanlışları öğrenebilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] - Nasıl TV


Saat: 20:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.