Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Sağlıklı İlişkinin Şartları (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/160308-saglikli-iliskinin-sartlari.html)

DeRDeST 14.07.2015 04:59

Sağlıklı İlişkinin Şartları
 
Sağlıklı İlişkinin Şartları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Güven: Partnerinize güvenebilmek ve açıkça sır verebilmek oldukça önemlidir. Güven eksikliği kıskançlığa yol açar. Güven inşa etmek uzun sürer fakat güven daha derin ve samimi ilişkilere öncülük eder.

Saygı: Çiftlerin birbirlerinin fikirlerine ve görüşlerine aynı görüşte olmasalar bile saygı duyması çok önemlidir, Ayrıca birbirlerinin sınırlarına ve zayıf noktalarına da anlayış göstermelidirler. Saygılı çiftler birbirlerini imtiyazlı olarak görmezler.

Aşk: Aşk sadece ''Seni seviyorum.'' demek değildir. Aşk sadece büyük jestlerle değil, kişini bir diğeri için yaptığı tüm o küçük şeylerle de hissedilmeli ve gösterilmelidir. Aşk güven ve saygıya dayanır.

Birliktelik: Bir diğerinin varlığından keyif almak oldukça önemlidir. Ayrıca çiftlerin birbirlerinin kendilerine ait ilgilerine saygı duyması da büyük önem taşır. Amaç iki kişi için ortak bir bağımsızlık zemini ve birlikteyken ise samimiyet yaratmaktır.

Bağlılık: Çiftler bağlı olduklarında, iyi ve kötü zamanlarda birlikte yaşamak istedikleri dünyayı birbirlerine anlatırlar. İlişkide problemler ortaya çıktığında, eğer bağlılık var ise ilişkiyi kurtarmak çok daha kolaydır.

İletişim: Çiftlerin kendilerini ifade etmesi gerekiyor. İhtiyaç duydukları, hissettikleri veya istedikleri şeyleri dürüst ve açık bir şekilde ifade eden çiftler, uzun vadeli ilişki kurma şanslarını büyük ölçüde arttırırlar. İletişim iki kişi arasında anlayış bağı oluşturmaya yardımcı olur.


Saat: 19:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.