Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Yeniden Nasıl Sağlıklı İlişki Kurulur? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/160309-yeniden-nasil-saglikli-iliski-kurulur.html)

DeRDeST 14.07.2015 05:00

Yeniden Nasıl Sağlıklı İlişki Kurulur?
 
Yeniden Nasıl Sağlıklı İlişki Kurulur?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İlişkiler çaba gerektirir. İki taraf da ilişkiyi ilerletmekte kararlı olduğu sürece, birlikte çaba gösterebilir ve yeniden kurabilir, sağlıklı ve mutlu yeni bir başlangıç yapılabilir.

Birbiriniz için zaman yaratın. İş, çocuklar ve tüm diğer günlük hayat baskıları arasında insanlar birbirlerini her gün görseler de aralarındaki bağlantıyı kaybedebilirler. Bir çiftten çok ev arkadaşı gibi hissetmeye başlarsanız ilişkiniz olumsuz yönde etkilenir.

Birbirinizi dinleyin. İyi iletişim sağlıklı bir ilişki için kilit noktadır. Partnerinizin günlük hayatını veya onu rahatsız eden bir şeyi dinleyerek, hayatında ne olduğunu önemsediğinizi göstermiş olursunuz.

Birbirinize saygı gösterin. Eşinizi yüz üstü bırakmak, planlanmış organizasyonları sürekli iptal etmek veya öz saygısına zarar verecek şekilde davranmak iyi değildir. Sağlıklı bir ilişki içerisindeki çiftler birbirlerini mutlu etmek için çaba gösterir ve kendileri hakkında iyi hisseder.

Geçmişi bir kenara bırakın. Eşiniz geçmişte sizi üzdüyse, bunu unutmalı ve geçmişte bırakmalısınız. Eğer hala sorunlu bir geçmiş ile uğraşıyorsanız, sağlıklı bir ilişkinin temellerini tekrar atamazsınız.

İlişkinizde memnun olmadığınız noktaları değiştirmek için partnerinizle birlikte hareket


Saat: 09:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.