Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Gerçek Dost Nasıl Tanınır? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/160310-gercek-dost-nasil-taninir.html)

DeRDeST 14.07.2015 05:01

Gerçek Dost Nasıl Tanınır?
 
Gerçek Dost Nasıl Tanınır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kıskançlığı, arkanızdan yapılan konuşmaları ve küfürleri kabul etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz, fakat çok daha iyisini hak ediyorsunuz. Gerçek bir dostu tanımak için aşağıdaki yönergeleri izleyin.

Başınıza iyi bir şey geldiğinde arkadaşınızın nasıl tepki verdiğini gözlemleyin. Yaptığınız her şeyi kopyalama girişimlerine dikkat edin. Bu bir kıskançlık göstergesidir. Gerçek bir dost başarılarınızı destekler ve yapabileceğinizi düşündüğünüzden çok daha ileriye ulaşmanız için sizi cesaretlendirir.

Bir ay içerisinde ne kadar kavga ettiğinizi sayın. Arada bir yaşanan anlaşmazlıklar dostluğun sağlıklı bir parçasıdır. Fakat küçük olaylar üzerine yaşanan haftalık tartışmalar, o kişinin asla sizin gerçek dostunuz olamayacağını gösterebilir.

Kavga sırasında arkadaşınızın kullandığı kelimelere dikkat edin. Küfürler günümüz kültürünün bir parçası olabilir fakat bu tarz kelimeleri dinlemek zorunda değilsiniz. Size yönelik saldırgan dile dikkat ederek birinin gerçek dostunuz olup olmadığını test edin.

Siz arkadaşınızın etrafında değilken gösterdiği davranışlar hakkında başkalarının söylediklerine özellikle dikkat edin. Gerçek dostlar arkanızdan art niyetli yorumlar yapmaz.

Eğer birisi yaptığınız veya dediğiniz bir şeyden rahatsız olduysa, bunu direk yüzünüze söylemelidir. İyi arkadaşlar dürüst olmaktan çekinmez.

Sizi göz yaşlarına sürükleyen veya şiddetli öfke güden biriyle arkadaş kalmayın. Ne kadar zor dönemden geçseniz de gerçek dostlar size her zaman yardımlarını sunar. Tartışmalar ve anlaşmazlıklar doğal fakat duygusal istismar normal değildir.

Papatya 14.07.2015 05:03

Cevap: Gerçek Dost Nasıl Tanınır?
 
Zor zamanında yanında olan kişi en iyi dosttur.


Saat: 12:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.