Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Gece Mavisi Nasıl Bir Renktir? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/167756-gece-mavisi-nasil-bir-renktir.html)

DeRDeST 21.09.2015 13:49

Gece Mavisi Nasıl Bir Renktir?
 
Gece Mavisi Nasıl Bir Renktir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hemen her ortama ve kişiye uyan bir renk olan gece mavisi, yerine göre ağır başlı bir renk olmasıyla birlikte yerine göre son derece eğlenceli bir havaya bürünebilir. Bu özelliği de gece mavisini çok kullanışlı bir renk yapar.

Gece mavisi resmi bir şıklık için tercih edilebilir. Mat tonlarından oluşan takım elbiseler hem kadınlar hem de erkekler için ideal birer kıyafettir. Resmi şıklığın yanı sıra düğün, nişan ve kokteyl gibi davetlerde de frapan şıklık için uyumulu bir renktir. Tek parça abiyeler üzerinde, ışıltılı topuklu ayakkabılarda ve küpe, yüzük gibi küçük aksesuarlarda çok şık bir izlenim oluşturur.

Açık renklerle spor bir kombinasyon oluşturularak eğleceli bir hava da meydana çıkabilir. Gece mavisi siyah ile çok uyumlu bir renktir. Kıyafetten takıya, ev tekstilinden duvarlara kadar bu ikili her zaman kullanılabilir.

Duvar boyası olarak açık mekanlara sahip işletmelerde tercih edilir. Kapalı alanlar için duvar boyası rengi olarak uygun değildir. Ev tekstilinde özellikle yatak örtüleri, sehpa örtüleri, küçük duvar halıları için uygun bir renktir.

Gece mavisi yalnız bir yaşamı tercih eden insanlar için önerilmez. Bu tür insanlarda yalnızlık duygusunu körükleyebileceği için uzak durmaları gerekir. Hem neşeli hem de yerine göre sakin ve ağır başlı olan insanlar tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Bu renk girdiği ortama sıcaklık ve sorumluluk duygusunu katar. Zamanlama olarak gece yapılan etkinliklerde daha sık kullanılır.

Mavi 21.09.2015 13:51

Cevap: Gece Mavisi Nasıl Bir Renktir?
 
mavi işte öl bit ona ;$

Sonsuz 21.09.2015 14:40

Cevap: Gece Mavisi Nasıl Bir Renktir?
 
Böyle konu başlıklarına çok şerefsiz bir renktir diyesim geliyor hep :D Ama içerik bilimsel olunca vazgeçiyorum :D


Saat: 17:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.